THAJSKÉ MASÁŽE BRNO

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

MUJSALON.COM má pro Vás další tip … je nám ctí, že patří mezi naše věrné klienty … kdo?

THAJSKÉ MASÁŽE BRNO

Na začátku podzimu postupuje chladné a větrné počasí. Přes léto se v těle nashromáždila horkost projevující se v podobě vyrážek, bolestí hlavy, zánětů a suché kůže. Je důležité dodržovat základní pravidla, neboť v přechodném období jako podzim je organismus náchylnější k nemocem. Relaxujte !!!! Právě na podzim se objevují změny nálad a deprese. Pijte alespoň 6 sklenic tekutin denně. Vhodné jsou spíše teplé nápoje (heřmánkový čaj, třezalka, meduňka, čaj z kořene petržele, obilná káva) a voda, minerálky, čerstvé nebo 100% džusy o pokojové teplotě. Omezte nebo vylučte kofeinové nápoje.
Thajské masáže BRNO Vám nabízejí masáže pro prohřátí Vašeho těla v tomto období.

  • Lávové kameny 60 minut 800,-/ 90 minut 1050,-/ 120 minut 1550,-
Málokterá masáž dokáže navodit takové pocity jako právě masáž horkými kameny. Představte si příjemné teplo pravých lávových kamenů, spojené s vůní speciálního oleje a dotykem filipínské masérky. Kameny, které svojí vibrací a teplem ovlivňují energetické dráhy v těle, působí blahodárně na mysl a perfektně uvolňují zatuhlé svaly. Pomocí této masáže lze navodit pocit absolutního klidu a uvolnění. Masáž lávovými kameny doporučujeme všem klientům, kteří chtějí zakusit neopakovatelný zážitek masáže, klientům, kteří mají problémy se spánkem, s koncentrací, s neschopností se uvolnit, klientům, kteří jsou pod neustálým tlakem a lidem, kteří jsou nuceni v krátkém okamžiku podat špičkový výkon.
  • Royal masáž 60 minut 800,- / 90 minut 1050,- / 120 minut 1550,-

Je netradiční masážní technika, která využívá léčivé síly bylin. Masáž je prováděna ručně vázanými měšci naplněnými léčivými bylinkami. Tato masáž má pozitivní účinky jak na fyzickou, tak i na psychickou stránku lidského těla. Díky dodávanému teplu se napjaté a namožené svaly uvolňují,což následně umožňuje efektivnější rozmasírování svalových spasmů.Prohřívání těla teplými měšci také stimuluje krevní oběh.Samozřejmě, že svou významnou roli v procesu ozdravení těla hrají i použité bylinky, jejichž blahodárné složky se během masáže vstřebávají do organismu. Masáž měšci činí tělo pružné, zabraňuje otokům, vylučuje toxiny z těla, zlepšuje krevní oběh. Posiluje imunitní systém a zpomaluje proces stárnutí.Velmi kladně působí na vzhled a psychiku. Přikládání bylinných měšců nahřátých v parní lázni na problémová místa na těle pomáhá uvolňovat bolest a napětí ve svalech. Měšce se skládají z několika druhů léčivých bylin a jsou vyrobeny z rostlinných materiálů nejvyšší kvality. Díky obsahu jedinečných vůní působí i jako aromaterapie.

Objednávky na čísle +420 608 433 468.
Těšíme se na Vás.
Thaimassage+
www.thajskemasazebrno.cz

Příjemný relax Vám přeje MUJSALON.COM

Zdroj: Facebook

Sdílejte tento článek