RÀJ NA ZEMI🫶⚓️No~Stress bay Jelinak Veli & Underwater museum🤿👌

V CESTOVÁNÍ, SVATBY, ZÁBAVA & SPORT od Ivana

RÁJ NA ZEMI🇭🇷🤿👌

Krásy zátoky UVALA JELINAK VELI ⚓️🕊️

DCIM102MEDIADJI_0930.JPG

DCIM102MEDIADJI_0932.JPG

 

Uvala Jelinak veli je jedno z nejenergetičtějších míst v regionu Split-Dalmatia County 21,6 km od jeho centra, města Split. Nádherná pláž se statusem muzea ~ privátní místo, je-li libo… plné krás a luxusu čisté přírody blízko osady Seget Vranjica, jen 2,2 km od jejího centra, kam ale nebudete možná pár dní ani jít, jelikož Vás život zátoky maximálně pohltí . Pláž se totiž nachází na nádherném přírodním místě mezi horami plné života a podmořského světa. Je to zátoka s křišťálově tyrkysovou vodou a dovozovým světlým oblázkem, jednoduše nádhera.

Tohle nádherné místo je vhodná pro VŠECHNY.

Pro osamělé cestovatele, skupinu přátel, milovníky relaxace, milovníky života a hudby, párty, dobrodruhy, rodiny, milence atd. Je to téměř opuštěné místo s nádhernou energií, jedinečnými detaily, ojedinělým zázemím a srdečným osobitým servisem ze strany personálu všem, kteří se zde zastaví.

Pobřeží Uvala Jelinak Veli je rájem i pro rodiny s dětmi, jež mohou zažít jedinenčný moment společného ponoru nebo úžasného šnorchlování, jump parku v moři a neskutečném zázemí.

Je vhodným místem i pro páry, jež si chtějí užít jedinečné momenty v privatních luxusních baldachýnech s welcome drinkem a nezapomenutelným výhledem.

V plážovém baru najdete vše, co potřebujete a pokud ne, bude Vám to obratem zajištěno.

Milujeme detaily a proto tu nechybí ani úžasná zrcadlová stěna odrážející krásy moře a okolní přírody a menu ve stylu catch of day a nebo bezkonkurenčních čevap v ljepini na otevřeném grilu.

image4.jpeg

image5.jpeg

image6.jpeg

image8.jpeg

Vyzvedneme Vás vodním taxi na předem domluveném místě nebo v Seget Vranjica nebo ve městě Marina či Trogiru a dovezeme až do ráje🤿👌🕊️⚓️

Sdílejte tento článek