CFDA Fashion Awards 2016

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZÁBAVA & SPORT od Ivana

V Americe proběhla jedna z největších a nejvýznamnějších akcí svého druhu v americké módě, kde jste na jednom místě měli příležitost potkat mnoho módních světových hráčů.

Podívejte se spolu s námi na ty nejlepší outfity letošního ročníku slavnostního večera CFDA – Rady módních návrhářů Ameriky, jež udělovala ocenění opět ve znamení módy, a s tím spojené přehlídky celebrit. Tato akce, která se konala v Hammerstein Ballroom v New Yorku, je poctou pro nadčasové návrháře , jako je Dámská konfekce designéra roku , Marca Jacobse, dále pánské oděvy, doplňky, stejně jako úspěchy v žurnalistice, tvůrčí vize a cenu celoživotní dílo.

Beyoncé získala ocenění módní ikony a měla na sobě pruhovaný kalhotový kostým od Givenchy . Ve své děkovné řeči poděkovala své matce Tině Knowles, která jí byla velkou inspirací již z doby Destiny´s Child, kdy pro ně tvořila oblečení pro vystoupení.

Iman byla požádána, aby převzala cenu svého zesnulého muže Davida Bowieho, který byl očeněn od CFDA a získal cenu Board of Directors’ Tribute.

Zdroj: https://cfda.com/cfda-fashion-awards

Sdílejte tento článek