Novinky vystavovatelů – Interbeauty 👌💅💄

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, NEHTY, PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Michaela

Jak jsme Vás již inforomovali mujsalon.com u toho nebude chybět 🙂 Chcete od nás dáreček? 🎁🙂
Více se dozvíte zde!

Malá ukázka toho, co na veletrhu v Praze najdete 🙂

NOVINKA Annabelle Minerals!!
MINERÁLNÍ KOREKTORY-nové odstíny minerálních korektorů v 19 odstínech odpovídající odstínům make-upů Annabelle Minerals. Jedná se o sypké minerální korektory s antibakteriálními vlastnostmi.
Najděte svůj ideální odstín na veletrhu Interbeauty Prague ve Střední hale Průmyslového paláce, stánek č. 58. Více o této značce zde!
Revoluce ve vytváření vln má novou tvář!
Automatická loknovací kulma-Automatická loknovací kulma C1201E nejen, že vytváří přirozené vlny téměř sama, nyní však ani nebrání vaší fantazii a umožňuje zvolit směr natáčení loken.
Číslo stánku SH 09. Více info o této kulmě zde!
Bestseller firmy JB COSMETICS
LASHFOOD-Jako první a jediné vyživující sérum na řasy na světě splnilo přísné podmínky organizace Ecocert a získalo jejich ocenění! 99,49% ze všech ingrediencí jsou přírodního původu!LashFood sérum na řasy se nanáší jednou denně na pokožku k linii očních řas, stejně jako tekuté linky. Více o séru na řasy zde!
Překvapte své okolí měnící se barvou nehtů – představujeme termo gel laky NeoNail!
Už vás nudí pořád jedna a ta samá barva nehtů? Nechce se vám trávit spoustu času zdobením, a přesto chcete, aby vaše nehty byly zajímavé třeba i po dvou týdnech? NaniNails.cz představuje novinku v sezóně podzim 2016 – profesionální termo gel laky NeoNail! Více o těchto termo lacích zde!
FOOTLOGIX – snoubení medicíny s pedikúrou
Medicinální pedikúra s komplexní řadou profesionálních přípravků v péči o nohy se představuje na Českém trhu. Stánek č. 76 v Pravém křídle.
be Chic! – profi kosmetické palety a štětce
V tomto roce jsme pro vás připravili mnoho novinek z kategorie kosmetických palet. Rozšířili jsme naše řady hned o několik nových produktů. Navštivte nás na stánku ve střední hale SH29 a přesvědčte se na vlastní oči, že je z čeho vybírat!

Mnohem více uvidíte a na vlastní kůži si vyzkoušíte, na veletrhu Inter Beauty Prague společně s mujsalon.com!

čerpáno z https://www.interbeautyprague.cz
foto: interbeauty.cz, pinterest.com

Sdílejte tento článek