Už máte svou vizážistku? Přinášíme Vám TIP 👌

V TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Michaela

Ráda bych Vám představila stylistku a vizážistku Michaelu Burešovou – your personal stylist & make-up artist.

,,Ať chceme, nebo ne, pokaždé když se setkáme s jinými lidmi, tak na ně děláme nějaký dojem – můžou to být kolem jdoucí, kolegové z práce, paní na poště. Jen si vzpomeňte, když jste naposledy seděly v kavárně, jistě jste pohledem sklouzli k vedlejšímu stolu a aniž byste chtěli, podvědomě jste je hodnotili. Je tedy jasné, že pokud vytáhneme paty z našeho doupěte, jsme obětí všudypřítomných hodnotících. Měli bychom se tedy rozhodnout, jaký dojem chceme ve svém okolí vyvolat.,,
A s tím Vám pomůže stylistka a vizážistka Michaela Burešová! 🙂

To, jak na lidi kolem sebe působíme, má však více faktorů – celkový vzhled (oblečení, vlasy, líčení), postoj těla, hlas, naše gesta, ale co bývá mnohdy opomíjeno – důležitý je přístup sama k sobě. Ne nadarmo se říká, že vzhled je zrcadlem naší duše. Je vědecky dokázáno, že pouhé vědomí, že vypadáme skvěle, velmi efektivně podporuje naše sebevědomí a pomáhá nám k vytvoření pozitivního obrazu sebe samého. Pokud nám v tomto ohledu dává i naše okolí pozitivní zpětnou vazbu, cítíme se naprosto skvěle a vybičuje nás to k lepším výkonům. Tato rovnice samozřejmě platí i opačně.

Na dojmu tedy záleží, dbejte na to, jak vystupujete vůči svému okolí každý den. Zkuste týden a uvidíte tu pozitivní změnu. Pokud si nejste jistá svým stylem, kontaktujte tým stylistky Míši, rádi Vám pomůžou získat pořádné sebevědomí!

Mujsalon.com doporučuje – NEBOJTE SE ZMĚNY..budete se v rukách Míši cítit lépe a sebevědomá ♥

Sdílejte tento článek