SAMANIEL VISAGE

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

MUJSALON.COM | řasy, obočí | Brno | Michaela Kelešová

Týden uběhl jako voda … a máme pro Vás další článek od naší úžasné Míši Kelešové  🙂 tentokrát na téma: REVOLUČNÍ ALTERNATIVA PRODLOUŽENÍ PŘÍRODNÍCH ŘAS – LASH LIFTING

Už jste vyzkoušeli? Husté, objemové , natočené, prodloužené řasy, kdy stylistka pracuje  pouze s Vašimi přírodními řasami? Přesně to je LASH LIFTING!

Někdo se narodí s krásnými dlouhými a hustými řasami … mimochodem, všimly jste si, dámy, že většinou to jsou velmi nespravedlivě muži? 🙂 

Díky pokroku se v dnešní době začíná zdát, že nic není nemožné i u těch, kterým příroda v kvalitě, délce a hustotě řas nenadělila zrovna spravedlivě.

Umělé semipermanentní řasy ztrácí kouzlo přirozenosti, pokud nejsou aplikovány odborně , pečlivě a co nejvíce podobající se přírodním.

Pokud toužíte po krásných řasách, které jsou k nerozeznání od precizně provedených umělých máme pro Vás alternativu 🙂

Co je lifting řas?

Lifting řas je třífázový postup, po kterém řasy zůstanou plnější, tmavší a natočené. Nejdříve je nutné vybrat správnou formu, která se aplikuje na víčko, následně se pomocí speciálního lepivého gelu přichytí řasa po řase. Je důležité, aby každá řasa byla přichycena samostatně a nedotýkala se ostatních. Potom se nanáší první roztok na řasy, ten otevře strukturu řas. Následně se nanese druhý roztok který fixuje řasy v jejich liftingovém tvaru. Třetí roztok naplňuje řasu barvou. Poslední fází je napuštění řas roztokem, který řasu vyživuje.

Tento parádní efekt “mrkací panenky” 🙂 Vám vydrží až dva měsíce.

TIP: Pokud růst podpoříte i sérem (na podporu růstu), řasy vyrostou až o 40% původní délky. Tato kombinace je naprosto TOP!

Pokud Vás tato metoda zaujala, svěřte se do rukou té nejlepší … MICHAELA KELEŠOVÁ! Kontakty zde 🙂

MUJSALON.COM má pro Vás jen samé skvělé tipy … 🙂 příjemný pátek a klidný víkend 🙂

Sdílejte tento článek