TAJEMSTVÍ KRÁSY JE V DETAILECH☝🏻

V PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Ivana

Já & detaily 😍

A proto Vám chci představit úžasný produkt REGITAL LASH, který jsem otestovala sama na sobě a výsledek je úžasný👏🏻

SÉRUM NA ŘASY A OBOČÍ👀
Delší, silnější a hustší řasy jsem měla cca za 5-6 týdnů.👌

Sérum je bez parabenů a parfemace. Pokud máte uměle prodloužené řasy, pak sérum Regital Lash je nenaruší ani neodlepí!Jen ty Vaše řasy vyživí.
A CO ZA TO MŮŽE?😉

Ať jsme zase trošičku chytřejší 😉Dáme si malé opáčko chemie 😉

MYRISTOL PENTAPEPTIDE-17,
to je protein, který stimuluje vlasové folikuly k produkci vláskových buněk, řasy jsou delší a hustší. Peptid také ovlivňuje vyživu pokožky a vytváří pro vlasové folikuly idální prostředí. Řasy jsou lépe vyživovány, nevypádavají a mají zdravější vzhled.
KOLAGEN je s “stavební kámen” pokožky, posiluje jí a zvyšuje její elasticitu a pevnost. Napomáhá růstu řas a obočí, a zabraňuje vypadávání.
KYSELINA HYALURONOVÁ silně váže vodu v pokožce, zvyšuje elasticitu pokožky, takže řasy i obočí mají idální podmínky pro růst.
EXTRAKT Z DÝŇOVÝCH SEMEN to je nepřeberné množství minerálů a vitamínů, zejména vitamínu A, C a E. Má vliv na optimální hydrataci pokožky a je neocenitelný v boji proti volným radikálům, urychluje proces obnovy.
SFINGOLIPIDY patří mezi nejběžnější fingolipidy ceramidů. Chrání povrch pokožky před škodlivými faktory prostředí, a to jak chemickými vlivy např. řasová mascara, nebo mechanickými vlivy napři. smývání make-upu. Díky tomu jsou řasy stabilní a odolné.
ARGININ je aminokyselina a podílí se na syntéze kolagenu v pokožce, zvyšuje prokrvení pokožky, díky tomu se k folikulu dostávají látky potřebné pro růst řas a obočí.

POUŽITÍ UŽ JE JEDNODUŠŠÍ 😉
Nejdříve si odličte oči, kontaktní čočky( pokud máte) prvně raději také sundejte.
Jednou denně (nejlépe večer) si naneste Regital Lash přímo na pokožku víčka nad řasama jako byste si malovali oční linky.
Pokud chcete podpořit i růst obočí, pak sérum naneste přímo na něj.
Regital Lash používejte pravidelně po dobu 6 týdnů a uvidíte sami😉

Pořídit jej můžete od 821Kč✔️

TÝM MUJSALON.COM DOPORUČUJE☝🏻👀

Sdílejte tento článek