MÓDA NEJEN PRO MILOVNÍKY STAFORDŮ👍🏻

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM od Ivana

Naše patronka on-line projektu MUJSALON.COM je taky pro👍🏻

Jak už jsem se zmínila v minulém příspěvku, máme 4letou stafordu Chanelku a proto nemohu v tom dnešním příspěvku opomenout ZNAČKU AMSTAFF WEAR✔️

O značce AMSTAFF WEAR🔝

V roce 2000 se v Německu začal formovat hudební label pod názvem Amstaff. Hlavní logo psa (Americký Stafford) se stalo maskotem této hudební skupiny.
Kombinace takového loga a názvu nezobrazuje jen lásku k těmto psům, ale také spojuje jeho nositelů vlastnostmi jako jsou síla, vůle, hrdost a čestnost. Každý rok od roku 2000 Amstaff Vidal sérii oblečení, které bylo typické pro jejich hudební produkci. A postupně se z druhořadého záměru doplnění hudby oblečením stal záměr prvořadý.

Vznikla samostatná společnost Amstaff wear, která se specializovala na výrobu a prodej tohoto oblečení. Amstaff se soustřeďuje na Německou ulici. Kombinuje typický street wear s nádechem sportovního oblečení protkán posledními módními trendy. Zajímavý design a vysoká kvalita se brzy postarala o přední místo na Německé módní scéně a dnes se tato značka distribuuje do celé Evropy!

Více zde

Krásný den se STAFORD WEAR👌

 

zdroj: https://www.amstaffshop.cz

Sdílejte tento článek