Dcera Madonny září v kampani na cool parfém Stella McCartney POP! 👍🏻

V TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZÁBAVA & SPORT od Michaela

Stella McCartney příchází po čtyřech letech s novou vůní a pro její představení si vybrala neotřelou tvář. Svěží kampaň v čele s Lourdes Leon (dcera Madonny) prezentuje skvělou vůni, která má být “oslavou individuality, osobnosti a dobrodružství”. “Lola” zažívá svůj debut – a dopadl fantasticky. Přesvědčte se sami!

Stella McCartney razí heslo, že vůně a kosmetika má zvýraznit jedinečnost a vnitřní krásu – nikoli ji zakrývat. To platí i u vůně POP. Stírá hranice, osvobozuje autenticitu a individualitu, a s jiskřivým šarmem “rozšlapává” jakékoliv škatulky či normy – stejně jako její inspirativní tváře.

Stella se drží svých etických zásad a k vytvoření parfému používá pokrokovou technologii, která umožňuje věrné napodobení vůně květin a rostlin bez jejich ničení. Fantastický parfém POP si tak můžete užít bez výčitek svědomí. Křehká květinka tuberóza, známá pro svou ikonickou vůni, a vzácné santalové dřevo spolu tvoří neodolatelně ženskou vůni, kterou budete milovat. “Vůně okamžiku, drzá a smělá. POP přesně vystihuje generaci mladých žen, které jsou za každé situace prostě sami sebou.” Tohle potvrzuje i Lourdes, “miluju, když lidi nepředstírají, že jsou tím, kým nejsou”.

Minimalistický flakon přesně odráží styl celé vůně. Čisté linie průzračného skla se skvěle doplňují s kruhovým růžovým uzávěrem, který byl inspirovaný medailonkem typickým pro doplňky Stella McCartney. POP. Drzá. Smělá. Neotřelá. Vyzkoušejte jak bude vonět Vám? 🙂 👍🏻

Cool parfém Stella McCartney POP si můžete koupit přímo zde 👍🏻

Krásný provoněný den Vám přeje mujsalon.com!

čerpáno z: elle.cz
foto: pinterest.com

Sdílejte tento článek