Hot yoga

V FITNESS, MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZÁBAVA & SPORT, ZDRAVÍ & KRÁSA od Blanka

Horké letní dny vám svědčí a jste milovníky yogy? Tak mám pro vás tip na vyzkoušení Hot yogy. Bude vám teplo jako v sauně a u toho protáhnete všechny svaly.

Dlouho jsem přemlouvala sama sebe, abych se na lekci vůbec vydala. Bála jsem se, že to nedám. Nakonec jsem přemluvila švagrovou, která je však o 13 let mladší a ještě k tomu ve skvělé kondici, aby vyrazila se mnou. S minimální fyzičkou jsem byla nadšená i vystrašená zároveň, ale moc jsem to chtěla zkusit.

Jedno nedělní dopoledne jsem doma zanechala rodinu a vydala se na  lekci, která trvá 1,5 hodiny. Byla jsem připravená na teplo v sále, ale i tak mě vedro trochu překvapilo. V sále se udržuje teplota  mezi 38-42 stupni Celsia, takže vedro k padnutí.

Bylo nám doporučeno, ať si lehneme ke dveřím, kde je teplota  nejnižší a v klidu se aklimatizujeme na podložce. V příjemně provoněné místnosti se v logickém sledu cvičí asány a dechová jógová cvičení. Během lekce si protáhnete a procvičíte celé tělo. V určitých pozicích jsem myslela, že vypustím duši, ale dala jsem to. V určitých chvílích jsem byla na štíru s koordinací, ale po pár hodinách se to prý určitě zlepší 🙂

Jak hodnotím celou lekci? Seznámení s hot yogou bylo velice příjemné. Určitě je to i zásluhou slečny Sáry, která trpělivě vysvětlovala a opravovala naše pozice. Příjemné prostředí a personál, který nás provedl celým centrem a seznámil nás s tím, co nás čeká. A hodina, která mile překvapila a protáhla mi tělo a svaly, jak už dlouho nic.

Já půjdu určitě znovu, tak jestli chcete vyzkoušet také, tak hledejte to správné místo pro cvičení na mujsalon.com.

Sdílejte tento článek