Krásné podzimní opálení … YVY ® PURE BRONZER 👏

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM od Katka

Sluníčko už bude vidět čím dál méně … ale pokud jste milovníky dlouhotrvajícího a přirozeného opálení, máme pro Vás skvělý tip! YVY® PURE BRONZER, nyní na YVYCOM.COM ve zvýhodněném setu! 👌

Přístroj YVY® PURE BRONZER GOLD + 50ml LIQUID BRONZER 👏

Nano Technologie rozbíjí částice vody na jednotlivé molekuly a tím umožní rychle proniknout do hlubších vrstev pokožky, opálení bude přirozené a bude Vám krásně držet na pokožce. Mlha je tak jemná, že ani v nejmenším nenaruší váš perfektní make-up a navíc bude Vaše pleť krásně vyživená a hydratovaná.

YVY PURE ®️ Bronzer spray : můžete nosit v kabelce a můžete ho používat, kdykoli to budete potřebovat. Jedete na dovolenou? Na služební cestu? Anebo kamkoli, kde chcete být in? Tento samoopalovací sprej budete mít po ruce vždycky, když budete chtít rozjasnit svou pleť a dodat jí trochu bronzu.
Bronzer z řady YVY® PURE se skvěle hodí do kabelky, stejně jako pudr nebo rtěnka. Jeho moderní design doplňuje kosmetické produkty, které si nosíme neustále s sebou✔️

Můžete ho nabídnout i svému partnerovi. Produkty YVY® PURE BRONZER nejsou určeny jen pro ženy, i muži rádi využijí kosmetické produkty, které přispějí k jejich pohodě a příjemnému vzhledu.

Stačí použít YVY® PURE BRONZER kdykoliv se Vám zachce ✔️

DOPORUČUJE MUJSALON.COM 

Sdílejte tento článek