YVY PURE ®️ BLACK&GOLD 😍

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZÁBAVA & SPORT, ZDRAVÍ & KRÁSA od Ivana

Zkuste kvalitní bronzer✔️

YVY PURE ®️BLACK&GOLD


Je velice příjemné,

že se blíží jaro a mezi mraky a skrze mlhu konečně vykoukne sluníčko a znovu nám dodá „sluníčkový“ vitamín a zdravou bronzovou barvu v obličeji.
Produkty YVY® PURE BRONZER pomohou k opálení, které bude vypadat  přirozeně.

YVY PURE ®️Bronzer sprej

můžete nosit v kabelce a můžete ho používat, kdykoli to budete potřebovat. Jedete na dovolenou? Na služební cestu? Anebo kamkoli, kde chcete být in? Tento samoopalovací sprej budete mít po ruce vždycky, když budete chtít rozjasnit svou pleť a dodat jí trochu bronzu.
Bronzer z řady YVY® PURE se skvěle hodí do kabelky, stejně jako pudr nebo rtěnka. Jeho moderní design doplňuje kosmetické produkty, které si nosíme neustále s sebou. A mimo příjemný efekt opálení dodává pleti i zdraví.

YVY® PURE BRONZER není jenom prostředkem k opálení, ale jeho velkou předností je i hydratace pleti. Jeden z nejdůležitějších kroků pro zpomalení stárnutí je hydratace, a právě toto osvěžení a oživení, a potažmo omlazení pleti nabízí i tento bronzer✔️

Můžete ho nabídnout i svému partnerovi.

Produkty YVY® PURE BRONZER nejsou určeny jen pro ženy, i muži rádi využijí kosmetické produkty, které přispějí k jejich pohodě a příjemnému vzhledu.

Co bylo kdysi tabu, to už dnes určitě není.👌

YVY® PURE BRONZER

lze zakoupit na eshopu „YVYCOM.COM [íví]“.

nebo ve vybraných salonech✔️

 

S láskou ÍVÍ🕊

Sdílejte tento článek