Samoopalovací sprej mi dodá krásu i zdraví 👌

V PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Ivana

Mít krásné opálení i v zimě je touha mnoha žen i pánů. Jistě, existují solária, která nám tohoto cíle pomáhají dosáhnout. Ale ne každý má čas a peníze, které jsou k návštěvě takových salonů potřeba. Ani dovolená na horách nám nezaručí, že se po týdnu vrátíme s přirozeným opálením – větru, dešti, sněhu a slunci dosud poručit neumíme. Přesto existuje řešení, které nám nejenom pomůže s opálením, ale zároveň nám zaručí mladistvý vzhled. 

KOUPIT ZDE

Na trhu jsou přípravky, jež nabízejí nejen bronzer, tedy krásné opálení, ale současně s ním i kvalitní péči o pleť a anti-aging.

Dnes se velice často setkáváme s termínem anti-aging, tedy s procedurou, která preventivně udržuje a podporuje organismus i pleť ve stavu velmi pomalého stárnutí. Mnohaletý vývoj v současné době zaznamenává fantastické výsledky. Ve spojení s kvalitním vyváženým stravováním a zdravým pitným režimem jsou produkty YVY® PURE skvělým doplňkem tohoto životního stylu. Jejich samoopalovací sprej splňuje veškerá očekávání. Po aplikaci budete vypadat opáleně, bez ošklivých map a postupného smývání, a navíc vám sprej dodá hydrataci, tedy značnou dávku zdraví, a potažmo i krásy. Vzhledem k modernímu designu můžete mít sprej neustále po ruce, doma i kdekoli na cestách. Skvěle padne do kabelky nebo do batohu na horskou túru.

Jedním z nejdůležitějších kroků v péči o pokožku je hydratace pleti. Není to žádný zázrak, je to zcela samozřejmé, pokud totiž naší pleti chybí hydratace, nemůžeme se zbavit vrásek, a tedy stárnutí. Proto je dobré volit takové prostředky, které dodávají nejenom příjemný aktuální efekt, ale zároveň pleti dlouhodobě pomáhají.

Produkty YVY® PURE BRONZER lze zakoupit na eshopu „YVYCOM.COM [íví]“.

MUJSALON.COM DOPORUČUJE✔️👌

Sdílejte tento článek