TRIOLA – vsaďte na českou kvalitu

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZÁBAVA & SPORT od EVSA

Dnes máme pro vás skvělý tip,kam jít nakoupit plavky v akci nebo si pořídit úžasně kvalitní spodní prádlo.

TRIOLA a TROCHA HISTORIE

Triola je český výrobce plavek a spodního prádla. Firma byla založena již v roce 1919 a patřila mezi prvorepublikové špičky.

Historie TRIOLY začala výrobou pánských košil, pánského spodního prádla a dámských korzetů. Společnost expandovala a začala vyvážet do několika zemí, v roce 1938 byla Triola stabilní a prestižní firma s 300 zaměstnanaci.

Bohužel sen o dále prosperující firmě se rozplynul a v roce 1948 byla Triola znárodněna. Dále fungovala jako státní velkozávod, který se zabýval širokým mnoštvím sortimentu.

Rok 1989  – privatizace a štěpení socialistického monopolu na původní i nové podniky „navrátily“ značce TRIOLA její sortiment – šití dámského prádla. Avšak časté změny vlastníků po  privatizaci, nevyhovující nabídka a nezkušenost v silném konkurenčním prostředí způsobily, že v polovině 90. let tržby klesaly a prodej prádla TRIOLA se hluboce propadal. Na přelomu tisíciletí to dokonce vypadalo, že firma skončí v konkurzu, stejně jako desítky dalších českých textilek v té době.

V roce 2003 se však podařilo téměř nemožné. Nové vedení vytyčilo strategii, která udržela společnost v chodu a rekonstruovala firmu i značku.

TRIOLA JE ČESKÝ ORIGINÁL

Firem, které umějí vstát z popela je málo, měli bychom si jich vážit a podporovat. Triola výrobky vám vydrží léta a jejich design a kvalitní provedení vás okouzí.

PODPORUJME ČESKÉ FIRMY 🙂

Nakupte na eshopu – https://www.triola.cz/ – likvidace plavek až 40% sleva

Čerpáno z webu: triola.cz

 

 

 

 

Sdílejte tento článek