Alassala Beauty – marocký dotek přírody.

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od EVSA

Co je ALASSALA?

Značka Alassala se specializuje na dovoz organického arganového oleje a ostatních přírodních pečujících produktů z jihozápadního Maroka. Produkty úžasně voní přírodou a na pár chvil vás přenesou do slunečného Maroka.

V čem spočívá vyjímečnost?

Alassala používá pouze 100% eticky získaný marocký organický arganový olej. Olej je lisovaný zastudena z nepražených jader a lisují ho marocké ženy. To znamená, že každou koupí Alassala výrobku přímo přispíváte na ochranu berberských kmenů a arganových lesů. Výrobky neobsahují žádné umělé přísady ani konzervanty.

Ocenění

Beauty Short List Award 2014 v kategorii Nejlepší Arganový Olej.

Produkty, které stojí za vyzkoušení

Arganový olej pro pleť a tělo ve výhodném balení. Dopřejte své pleti luxusní péči v podobě čistého arganového oleje. Účinky se dostaví hned po prvním použití. Vyhlazená pokožka a mladistvý vzhled díky vysokému obsahu vitaminu E.

Marocká růžová voda je ideální pleťové tonikum, které pokožku okamžutě hydratuje, vyrovnává ph a absorbuje přebytečný maz, aniž by došlo k vysušení.

Černé mýdlo s arganovým olejem se používá pro každodenní mytí, je doporučeno pro velmi suchou a citlivou pokožku se sklony k vysušování. Esence eukalyptu Vám osvěží mysl.

Přírodní mýdlo s francouzsým jílem a peprmintem. Je vhodné jak na obličej, tak na ceé tělo. Úžasně voní.

Produkty koupíte na: https://www.alassalabeauty.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sdílejte tento článek