PerfeXia salón

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM od Michaela

Vše na jednom místě v profesionálním autorizovaném salónu značky Alcina! Kde? Přece v salónu PerfeXia v Opavě!

Kosmetika – celkové ošetření pleti, masáže obličeje a dekoltu, úprava a barvení řas a obočí, líčení pro všechny příležitosti, parafínové zábaly rukou, depilace, poradenství a prodej kosmetiky na domácí péči. Permanentní make-up permanentní make-up obočí, permanentní make-up očních linek, permanentní make-up rtů, nabízíme klientkám své profesionální služby, založené na dlouholeté praxi se zárukou kvalitní péče za nejlepší ceny! Masáže-masáž zad a šíje, masáž dolních končetin, baňková masáž, masáž hlavy, celková masáž klasická, indická a čokoládová! ♥
Dámské, pánské a dětské kadeřnictví – moderní střihy, barvení vlasů, melírování, přelivy, střih thermonůžkami pro zdraví, vitalitu a objem vlasů, svatební účesy, účesy pro slavnostní příležitosti, večerní účesy, účesy pro modní show, přehlídky, firemní akce preparace vlasů a trvalé, masáže hlavy pro růst, uvolnění a relaxaci, prodlužování a zhuštění vlasů, prodej připínacích pramínků.

Manikúra, pedikúra
– přístrojová pedikúra moderním přístrojem Gerlach, ošetření nohou, problematických nehtů, zdobení nehtů, poradenství a prodej kosmetiky pro péči o nohy, zatvrdlou kůži apod.

Objednávat se můžete na tel: 602 111 365 a více informací najdete na MUJSALON.COM v sekci KOSMETIKA v SALÓNu PERFEXIA!

Sdílejte tento článek