Pozor! Vládnou býci.

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE od EVSA

Období od 21.4. do 21.5. patří v horoskopu býkům. Býci jsou zemské znamení a ovládá je planeta VENUŠE.

Najděte si k sobě býka – ať už jako kamaráda nebo partnera!

S úžasným býkem přichází jistota, stabilita a výsledky. Pokud máte v životě nepořádek, kolísáte a nemůžete se uzemnit, běžte na kafe s býkem, pouhými pár větami, vás z nesnází vyvede. Býk je tak pragmatický, až to může někdy vodní znamení zabolet, vzdušné znamení totálně naštvat, no a ohnivým znamením je to jedno :)). Býka jako partnera nám vesmír pošle do života vždy, když jsme rozevlátí, neukotvení a neumíme zacházet s penězi. Býk nás okamžitě postaví nohama na zem.

Jací býcí jsou?

Býci vidí věci jasně, buď jsou bíle nebo černé. Býci, važte si tohoto daru a nesnažte se ze sebe dělat diplomaty, potřebujeme vás takoví, jací jste. Rada býka vždycky přijde vhod, nic si nenalhává a nenechá se zbytečně pohltit emocemi. Býci jsou vždy finačně zabezpečení a dokážou zabězpečit i svou rodinu, dokáží vydělat peníze a umí s nimi i rychtře naložit. No umí také utrácet, ale nikdy ne více, než si mohou dovolit. Bohužel, býk svou hodnotu často odvozuje od toho, co všechno vlastní. Čím menší obnost v pěnežence, tím více se smrkává jeho sebevědomí. Dámy, pokud chcete mít finanční jistotu po celý život, vemte si býka. Ale pozor, býci mívají někdy problém s tím, že mají pořád málo:)). Býk je však nesmírně spolehlivý partner.

Jste býk?

Pokud býkem jste, zatleskejte a buďte rádi. Dejte si jen pozor na to, aby se vaše krásné vlastnosti nezvrhly špatným směrem. Vaše gurmánství, ať se nezvrhne v obžervství a vaše produktivita v hamižné shánění. A v neposlední řadě, aby se Vaše úžasné sebevědomí nepřehouplo v lenost – částo je býk sám se sebou tak spokojen, až mu to brání v osobnostím růstu.

Jak býka potěšíme?

Jednoznačně praktickým dárkem nebo gurmánským zážitkem. Kupte býkovi dobré víno a nachystejte večeři plnou dobrot. Zapoměňte ale na veganské či raw dobroty. Býk potřebuje kus masa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sdílejte tento článek