Ve zdravém těle, zdravý duch🙏❤😉Změř si své zdraví☝🏻

V PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Ivana

Nádherná fotografie🙏

Nejstarší manželé na světě👏🏻👏🏻👏🏻❤

Když vidím tak krásný věk, říkám si, jak to dokázali🙏

V dnešním uhoněném světě to přece není možné…ale zřejmě je, ….

Pokud jste na tom ale podobně jako já a občas máte tak rozběhaný den, že odpoledne zjistíte, že jste vlastné ani nestihli nic sníst, bude dobré si prostě ke zdraví alespoň trochu pomoci🙏

O JVI MULTIVITAMÍNU ZDE jsem Vám už psala v minulém příspěvku a ve spojení s JVI® džusem a LifePak® mikrovýživou je také důležitý tento jedinečný ,,Biofotonický scanner,,👏🏻 který ,,měří zdraví,,…👀☝🏻

Sama se těším, až jsi své zdraví nechám také změřit, protože čím jsem starší, tím víc si uvědomuji, jak důležité mé ,,ZDRAVÍ,, je pro všechny ostatní kroky v mém životě.

ZDRAVÍ JE PROSTĚ NEJVÍC…

ZDRAVÍ se bohužel koupit nedá, i když bych to přála každému, koho nějaké zdravotní problémy postihly, jelikož bez ZDRAVÍ to prostě nejde.

Ale co můžeme udělat hned?

Můžeme se v dnešní uhoněné době zastavit a investovat alespoň to minimum a to je, že se pokusíme ke všem těm rychlo potravinám, které do těla dostáváme přidat pár kapek zdraví navíc právě těmito doplňky.

JVI MULTIVITAMÍN®

LIFEPAK MIKROVÝŽIVA®

Protože vzít to z druhé strany a snažit se změnit způsob výroby dnešních potravin nebo vlastní složení potravin, to by nás stálo opravdu nevyčíslitelnou sumu a možná bez jasného výsledku.

A proto jsem si uvědomila, že je třeba v dnešní době tělu malinko pomoci☝🏻

A pokud také patříte mezi ty, kteří sice důvěřují, ale prověřují, tak právě tento Biofotonický Scanner Vám změří zdali tyto 2 produkty opravdu ve Vašem těle fungují.

Jsou to opravdu nadčasové produkty ať ve výživě tak i v kosmetice a nyní si tímto přístrojem můžete nechat funkčnost JVI multivitamínu a LifePak mikrovýživy na  Vašem těle proměřit ve studiu BODY-UP👏🏻👏🏻👏🏻

Na pokračování…😉Ukázku měření si můžete prohlédnout již 18.1.2017 na prblogu.mujsalon.com😉

Sdílejte tento článek