L´oreal colorista – nejvíce očekávaná novinka je na trhu!

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

L´oreál přichází s totální revolucí v barvení vlasů. Nyní máte konečně možnost začít experimentovat s barvou vašich vlasů bez strachu z toho, jak výsledek dopadne.

Nová řada produktů na vlasy COLORISTA vás dostane. Díky těmto produktům, určitě ušetříte za kadeřníka a s výsledkem budete vždy spokojeni.

A pokud ne, barvu  jednoduše smyjete 🙂 V jednom týdnu můžete mít hlavu růžovou, modrou nebo blond. Odstíny, které jsou dnes velmi trendy vyzkoušíte během pár minut.

COLORISTA přináší 4 druhy produktů.

  • Colorista Spray: Celkem 6 barevných verzí. Sprej jednoduše nanesete a po prvním umytí barva zmizí. Můžete tak každý den zvolit jiný tón vlasů a pozvednout svůj outfit nebo zazářit na party.
  • Colorista Washout: Celkem 10 barevných verzí – vydrží až 5 umytí. Nejedná se o klasickou verzi barvy na vlasy. Je šetrný a velmi jednoduše se nanáší.
  • Colorista Paint: Klasická barva na vlasy v 9 variantách. Odstíny jsou vytvořené v moderních kovových, růžovo-zlatých a kouřových tónech. Perfektní pro nedbalý vzhled!
  • Colorista Speciální produkty-Jedná se o zestvětlovač pro brunety nebo také šampon, který efektivně vymývá barvu z vlasů.

Všechny produkty jsou exklusivně k dostání v drogériích DM.

Určitě nějaké vyzkoušejte a přivítejte jaro s novým vzhledem 😍

Pokud ani tenhle způsob barvení vlasů není pro Vás, tak hledejte svého TOP kadeřníka na MUJSALON.COM

Sdílejte tento článek