CANDY STORE

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

Pro všechny milovníky CANDY STORE ze Zlína a okolí máme skvělou zprávu! Již brzy … nová prodejna, Zlín, Zarámí 89! COMING SOON … v překladu již v pátek 11.11.2016 😀

A co je vlastně CANDY STORE? To je úžasné místo, kde nakoupíte americké a anglické potraviny, zkrátka vše, na co si vzpomenete a máte zrovna chuť 🙂 Hlavními hodnotami Candy store obchodů je stoprocentní kvalita, spolehlivost, pružnost v dodávkách i sortimentu a zejména špičkový servis.

V Candy Store věří tomu, že každý má mlsný jazýček a ten potřebuje uspokojit, k čemuž někdy místní speciality nestačí. Cílem je poskytnout zákazníkům, kteří si oblíbili americké a britské speciality široký sortiment produktů, které se jinde v České republice nedají sehnat. Díky rozsáhlé síti britských i amerických dodavatelů má Candy store v nabídce několik set unikátních produktů z obou zemí ať už se jedná o sladkosti všeho druhu, slané snacky, balené i čerstvé masné výrobky, desítky druhů exotických piv či více než stovku nealkoholických nápojů a energy drinků. Všechny jsou k dispozici v kamenných obchodech, ale i prostřednictvím e-shopu.

Tak mrkněte a nakupujte … na Vánoce se určitě bude hodit 🙂

MUJSALON.COM DOPORUČUJE!

Zdroj: Facebook, https://www.candy-store.cz/

Sdílejte tento článek