KOSMETICKÝ SALON VERONIKA MRÁZOVÁ

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

Další příběh na pokračování, která nás velmi baví … dnes opět na téma péče o Vaši pleť v KOSMETICKÉM SALONU VERONIKY MRÁZOVÉ.

Měla jsem možnost vyzkoušet na vlastní kůži péči TOTAL YOUTH … řeknu Vám to narovinu – ještě silnější zážitek, než poprvé. Snad proto, že si hodinu a půl 100%  užijete a odpočinete. Snad proto, že na svojí pleti vidím, jak je zdravá, má krásnou barvu a “dýchá” … 🙂 za MUJSALON.COM mám pro Vás jediné – DOPORUČUJI!!! 🙂

OPRAVDU ZE SRDCE DĚKUJI ZA ÚŽASNÝ PŘÍSTUP VERONIKY, 100% profesionál, ta nejlepší péče, co v Brně  širokém okolí v oboru můžete dostat.

Něco málo o řadě TOTAL YOUTH … ideální produkt na podzimní sychravé dny. Právě nyní je nejvyšší čas probudit Vaše buňky k vyšší aktivitě a ochraně pleti! Tato unikátní péče Vás bude provázet v salonu celý podzim a zimu, až do jara a věříme, že pro její efekt si ji zamilujete 🙂

Toto ošetření okamžitě prozáří vaši pleť a je určeno pro všechny věkové skupiny a všechny typy pleti, i pro tu velmi citlivou a křehkou a její výsledek je znatelný v jakémkoliv věku! Total Youth ochraňuje kmenové buňky, aby maximálně mohly plnit svoji funkci. Složka CELLPROTECT, v podobě velmi účinného derivátu Vitaminu E, odvrací negativní účinek UV paprsků a oxidativní stres a pomáhá podpořit výkonnost kmenových buněk a tvorbu mladých kožních buněk. TOTAL YOUTH je srdcem péčí proti stárnutí Jean D´Estrées!

Může být ideálním startovacím ošetřením před dalšími specifickými ošetřeními, nebo můžete vidět nádherný výsledek, absolvuje-li se jako kúra 5-ti ošetření po sobě. Ideální je např. při změně ročního období – kvůli chemickému peelingu je vhodný právě teď, nedělá se v letním období. Profesionální ošetření Total Youth je spojením velmi výkonných formulí spolu se specifickými modelážními technikami, pro zachování mladistvého vzhledu vaší pleti po dlouhou dobu.

Co mimo jiné toto salonní ošetření obsahuje ?

  •  Peeling s ovocnými kyselinami – který odstraňuje kožní nečistoty a připravuje pokožku na vstřebávání aktivních látek, které prodlužují buněčný život.
  •  Oční sérum a novou modelážní masku, která má okamžitý a výrazný liftingový efekt. Pleť po ošetření bude krásně zjemněná, odstín pleti sjednocený, vrásky vyhlazené a známky stárnutí budou viditelně zredukovány.

Ať Vás ještě více navnadím … takto celé ošetření probíhá – po stránce TEORETICKÉ 🙂

Začíná se odlíčením obličeje, krku a dekoltu, následuje peeling pomocí kyseliny Glykolové a neutralizace. Po té jsou na pleť aplikovány algi-patche, plátky s účinnou látkou, které jsou aktivovány speciálním aktivačním lotionem, který nám plátky rozpustí a my všechny účinné látky vmasírujeme do pleti, ošetříme i oční okolí a provedeme drenážní masáž. Po té aplikujeme modelážní masku z ovocných kmenových buněk, na závěr aplikujeme krém.

UŽ TEĎ SE TĚŠÍTE, AŽ SI NA TOTO ÚŽASNÉ OŠETŘENÍ ZAJDETE? NEVÁHEJTE A VOLEJTE …

KOSMETICKÝ SALON VERONIKA MRÁZOVÁ – TA NEJLEPŠÍ VOLBA!

Veronika Mrázová
majitelka salonu, oblastní manager Jean D´ Estrées

Kosmetický salon Veronika Mrázová
Veslařská 206
637 00 Brno – Jundrov

Mobil: +420 602 766 697

www.veronikamrazova.cz
FB: Kosmetický salon Veronika Mrázová

Sdílejte tento článek