INTERIOR DESIGN

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE od Katka

MUJSALON.COM | řasy, obočí | Brno | Michaela Kelešová

INTERIOR DESIGN 

Dnešní příspěvek bude malinko odbočkou ze světa fyzické krásy. Přinášíme Vám ve spolupráci s Míšou Kelešovou tip, o který se s Vámi prostě musíme podělit 🙂

Krása je rozmanitý pojem a living beauty můžeme vnímat jako místo, kde trávíme své chvíle odpočinku, rodinné pohody, setkání s přáteli. A proto je kouzlo domova neodmyslitelnou součástí nás všech. V tento čas alespoň malinko podzimní inspirace pro Vás.

LUCIE VOLFOVÁ – mladá, úspěšná designérka, která má dar vnímat věci harmonizující teplo domova. Často zapomínáme na to, že i když je doba hektická, uspěchaná a v domě trávíme čím dál méně času, tak i přes to není nic krásnějšího, než vracet se do domu, kde cítíme klid a pohodu.

Možná máte určitou představu o svém bydlení, ale chybí Vám smysl pro detail. Máte doma starý nábytek, kterého je Vám bylo líto vyměnit za nový? S tím vším Vám může pomoci designérka, která má v daném oboru nevídané zkušenosti a znalosti. Má smysl pro krásu, vidí interiér Vašeho domova jiným úhlem pohledu, který nadchne nejen Vás, ale i Vaše hosty a rodinné příslušníky.

Více informací můžete již nyní hledat na www.volfova-design.cz nebo na Facebooku 🙂

Zdroj: Michaela Kelešová, Facebook

Sdílejte tento článek