SAMANIEL VISAGE

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE od Katka

MUJSALON.COM | řasy, obočí | Brno | Michaela Kelešová

Zajímá Vás, jak se nejlépe doma nalíčit? Potom jste zde správně 🙂 Míša Kelešová ve spolupráci s GABRIELOU DOLEŽALOVOU vytvořily tento úžasný článek 🙂

Kurzy domácího líčení  – Gabriela Doležalová Make-Up Artist

Míša Kelešová by se s Vámi dnes ráda podělila o osobní zkušenost a dlouholetou spolupráci s vizážistkou Gabrielou Doležalovou.

Vzhledem k tomu, že Gabriela vyniká ve svém oboru a neustále jde kupředu, sklízí nad míru spokojenosti od svých klientů. Proto se chci s vámi podělit o její preciznost, vnímavost a styl.  Výsledky jsou znát u těch kteří svoji práci ze srdce milují. Proto přinášíme tento tip a seznámíme Vás s tím, co může specialista, jako je například Gabriela nabídnout 🙂 Aby i Vy, až budete stát u zrcadla a budete se ptát sami sebe, jak se správně nalíčit, jaké produkty použít a využit efektivně jejich cílenost, si věděly rady a zvládly jste každodenní rutinu.

Silná stránka Gabriely je především přizpůsobení líčení podle přání klientky. Lze vytvořit velmi jemný nude make-up, na druhou stranu i silný, dramatický make-up až body painting. Mezi její oblíbené klientky patří také nevěsty. Není nic hezčího, než když se můžete podílet na tak významném dnu někoho druhého a vytvořit z běžné ženy dokonalou princeznu. Vždy se dělá i zkouška líčení, takže má nevěsta jistotu, že to v den „D“ klapne na jedničku. Na zkoušce se líčí klidně i více stylů, aby klientce make-up sedl na míru.

Nejčastější práce Gabriely je foto make-up, který bývá výraznější a často i kreativní. Pomůže Vám zajistit fotografa na focení, navrhne styl focení a pomůže vybrat i vhodné místo pro vaše fotky.

Mnozí ani netuší, že už nejsou jen kurzy pro kosmetičky a specialisty v daném oboru. Ale jsou i kurzy pro úplné laiky, kteří si jen přejí umět nalíčit sami sebe a zbytečně neplýtvat penězi za produkty, se kterými si v závěru ani nevíte rady. Gabriela pořádá individuální kurzy pro jednotlivce vždy s konkrétním zaměřením. Neumíte nalíčit linky? Upravit si obočí? Nebo celkově tápete? Nevadí, stačí se objednat na kurz a získat pár nových zkušeností.

Gabriel a její nabídka:

  • Kurzy domácího líčení, které je možno rozdělit do sekcí se zaměřením  na jednotlivá témata (oči,  tváře, obočí,  konturování, aj.)
  • Hair design (společenské účesy, účesy na focení)
  • Spolupráce s brněnskými fotografi ( Milo Homola, Michaela Jurasová, Martin Řezáč aj.)
  • Zajištění svatebního fotografa i koordinátorky svatby
  • Foto make-up, slavnostní make-up, denní a večerní make-up, svatební make-up

Pokud chcete sledovat práci Gabriely, zabrouzdejte na její facebook: Gabriela Doležalová Make-up Artist

Krásný den Vám přeje MUJSALON.COM & MICHAELA KELEŠOVÁ 🙂

Sdílejte tento článek