ovocné kytice Frutiko ❣

V RECEPTY, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM od Michaela

Chystáte oslavu narozenin? Nebo jdete jako host na oslavu? Mám pro Vás skvělý tip na ručně aranžované kytice a bonboniéry Frutiko, jsou vyráběné z toho nejlepšího ovoce a kvalitní belgické čokolády a splní Vaše vysoké nároky na netradiční a luxusní dárek. ♥

Květiny i bonboniéry jsou připravovány v den předání z čerstvého ovoce, které je očištěno a nakrájeno na kousky. Všechny kytice a bonboniéry jsou dárkově zabalené ve fólii či krabičce s mašlí a blahopřáním, do nějž je vytištěn osobní vzkaz pro příjemce.
Zdravý dárek bez sladidel a konzervantů!
Ovocné kytice Frutiko jsou vhodné i jako dárek pro děti nebo ženy hlídající si linii, neboť neobsahují žádná sladidla či konzervační látky. Ovoce v kyticích a bonboniérách není nijak chemicky upravováno, je pouze očištěno, případně ozdobeno čokoládou.
Osobní dárky dle Vašeho přání a preferencí oslavence.
V nabídce Frutiko naleznete přes 30 modelů ovocných a čokoládových kytic a 15 druhů ovocných bonboniér, z kterých si můžete vybrat dle příležitosti, obsaženého ovoce a velikosti tu pravou. Ke kyticím a bonboniérám navíc můžete z nabídky extra produktů přidat čokoládu, ananasové srdce s nápisem, číslo či jméno z ananasu, balónek, plyšového medvídka a další doplňky.

Čokoládové kytice představují dokonalé spojení čerstvého ovoce a kvalitní bílé a tmavé čokolády. Tyto jedlé ovocné kytice jsou vytvořené z čerstvého ovoce zdobeného čokoládou. Čokoládové kytice potěší například jako kytice k narozeninám a nahradí i čokoládový dort jako zdravější varianta. Tyto originální kytice z čokolády a ovoce potěší všechny milovníky ovoce a čokolády a jsou stylovým dárkem pro každou příležitost. Kvalitní čokoláda a čerstvé ovoce naaranžované do krásné kytice, to jsou čokoládové kytice Frutiko – originální zdravé dárky, objednávat můžete zde!

Mujsalon.com doporučuje!

čerpáno z: frutiko.cz

Sdílejte tento článek