KOSMETICKÝ SALON VERONIKA MRÁZOVÁ

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

Milé dámy, máme pro Vás další skvělý tip! Právě teď a tady se můžete “seznámit” se skvělou VERONIKOU MRÁZOVOU.

Kosmetička, vizážistka a hlavně žena se srdcem na pravém místě, profesionálka každým coulem :), jednička ve svém oboru. To je Veronika Mrázová – nabízí komplexní péči o vaši pleť.

MUJSALON.COM vřele doporučuje!

Jeden z mála salonů, ve kterém vše dělají opravdu poctivě a s láskou. Pracuje výhradně se značkou francouzské kosmetiky – Jean D Estrées, kterou si každá žena zamiluje. Úžasné vůně, skvělé účinky … zkrátka a dobře, u Veroniky se budete cítit jako v ráji 🙂 Již brzy Vám přineseme článeček s vlastní zkušeností, samy jsme se přesvědčily o šikovnosti jejích ručiček 🙂

PRÁVĚ DÍKY SVÉ PROFESIONALITĚ, ZNALOSTI A ZKUŠENOSTI NYNÍ PRACUJE A VYSTUPUJE jako oblastní managerka Jean D Estrées pro Moravu.

Další skvělou zprávou je, že v salonu Veroniky Mrázové (JAKO JEDINÝ SALON V BRNĚ) najdete i kompletní sortiment od Make Up Factory, který bude sloužit jak Vám samotným, tak i jako kontaktní místo pro vizážistky a kosmetičky, které by s touto značkou také chtěli pracovat. Máte se rozhodně na co těšit ! Tak neváhejte a navštivte Veroniku přímo v jejím salonu, Brno, Veslařská 206.

Mrkněte do naší galerie – právě nyní, nové fotky krásného studia, bude pro Vás radostí se sem pravidelně vracet 🙂

Zdroj: veronikamrazova.cz; Facebook

 

Sdílejte tento článek