Kadeřnictví Gabriela

V PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Blanka

Na rozhovor s paní Andrejkou jsem se moc těšila 👌  A to nejen díky tomu, že je velmi milá a příjemná, ale je na ní vidět, že svoji práci má opravdu ráda a chce, abyste se u ní v salonu vždy cítili perfektně a odcházeli spokojeni.

1) Od kdy se věnujte této kadeřnické profesi. Jak jste se k ní dostala?

Kadeřnické profesi se věnuji od roku 1989, protože ji považuji za jednu z nejkrásnějších profesí na světě.Vlasy a kadeřnické salony mě odjakživa fascinovaly.  Už jako malá holka jsem trávila hodiny česáním rodiny – kdo byl ochoten sedět modelem – a to asi rozhodlo. Samozřejmě od té doby všechno prošlo obrovským vývojem , od technologií, přes materiály a postupy. Pravidelně se vzdělávám v oboru , absolvuji školení v ČR i v zahraničí a snažím se udržet si nejvyšší dostupnou kvalifikaci .

2) Kde čerpáte inspiraci pro svoji práci?

Inspiraci pro svoji práci čerpám asi nejvíc z pravidelných účastí na školeních , ale i z módních časopisů a trendů. Každý kadeřník by měl být aspoň trochu kreativní a poznat podle typu zákazníka co mu bude slušet, doporučit a poradit, ale samozřejmě konečné rozhodnutí je na klientovi.  Abych byla schopná co nejlépe poradit, absolvovala jsem rekvalifikační kurz Vizážistiky, designu a poradenství.

3) Jak náročné je vlastní podnikání?

Pro mě je podnikání hodně náročné, protože u mě na prvním místě je spokojenost klienta, což vyžaduje neustále sledovat novinky na trhu . Tím pádem moje práce nikdy nekončí.  Nejsou to jen novinky z kadeřnické praxe a starost o salon, ale i způsob oslovení klienta přes sociální sítě a weby a bohužel i  ne tak zajímavé věci jako je účetnictví aj.

4) Máte nějaký profesní sen nebo cíl?

Ano mám. Nejbližší můj profesní sen je tzv.kadeřnický Oscar, na který jsem s přihlásila, což znamená sérii školení a zkoušek, které pokud by se mi podařilo absolvovat dostanu ocenění 360°Master a to je jedna z nejvyšších kvalifikací, které mohu dosáhnout ve světě profesionálního kadeřnictví.

5) Jak vypadá váš běžný den v salonu?

Můj běžný den v salonu je asi stejný jako  většiny kadeřnic.  Nachystám se na příchod zákaznic, uvařím jim kávu, kterou od nás mají jako pozornost , aby návštěvu u nás prožívali jako příjemný relax.  Ke každému klientovi přistupujeme s úctou a respektem, proto se k nám rádi vrací. Potom už se snažím celý den věnovat se plně své práci a mám radost, když klientka odchází spokojená a především krásná. No a večer mě čekají papíry a hledám na webech a přemýšlím o zkvalitnění.  Nejhorší pro byznys je podle mého stagnace.

6) S jakou kosmetikou pracujete nejraději? Mohla byste nám doporučit nějaké kvalitní přípravky?

Už dlouhodobě pracuji s kosmetikou REVLON Professional . Španělská kosmetika Revlon dodává svým zákazníkům výrobky od roku 1932. Společnost se specializuje na kosmetické prostředky v čele s vlasovou kosmetikou. Revlon nabízí kompletní sortiment na barvení vlasů, styling a následnou péči o vlasy. Je to jedna z nejuznávanějších firem , jež kombinuje inovaci s dokonalostí. Laboratoře firmy neustále vyvíjí nové a lepší přípravky pro dokonalou krásu vlasů. Barvy obsahují kyselinu hyaluronovou, takže vlasy jsou lesklé, hebké a barva trvanlivá a sytá. Téměř každý měsíc přijde firma s nějakou inovací nebo novinkou, což je pro naši kvalitní práci velmi důležité.

Některé kvalitní přípravky jsem si vybrala i od firmy Loreal . Např. program Pro Fiber, což je celková regenerace vlasů s dlouhodobým účinkem. Stojí za zmínku i aplikace Brazilského keratinu, přímo od Americké firmy Amazon Global keratin.

gabriela

Využijte akci kadeřnictví Gabriela na měsíc září ZDE

7) Doporučujete nějakou speciální péči během léta a příp. i po létě v péči o vlasy?

Určitě doporučuji klientkám v létě tzv. sluneční řadu, obsahující UVA a UVB filtry a hlavně hydratační složky, které jsou v létě tolik důležité.  Hydratační řada obnovuje a posiluje narušená a poškozená vlasová vlákna, usnadňuje rozčesávání a brání následnému narušování vlasů.

Jedničkou mezi vlasovými přípravky je ale určitě Uniq1. Je to revoluční přípravek moderní technologie. Uniq1 je neoplachující péče, hydratuje a dodá lesk, zmírňuje zacuchávání, dodá vlasům pružnost a usnadňuje jejich úpravu. Díky receptuře jsou vlasy hedvábné na dotek a krásně lesklé. A díky UV filtrům chrání vlasy v létě i v zimě.

8) Reagují klientky na trendy v účesech? příp. jak? (jsou ovlivněné tím, co vidí v časopisech a u celebrit?)

9) Široká nabídka služeb v salonu od kadeřnictví po kosmetiku? Co bychom u Vás v salonu měli určitě vyzkoušet?Většina známějších kadeřnických firem jako je právě REVLON nebo LOREAL 2x ročně sestavují novou účesovou kolekci. Kolekce jaro – léto a podzim – zima. Naše klientky jsou už na tuto skutečnost zvyklé a vždy čekají s jakou novinkou přijdu a co nového jim poradím. Takže se i samy ptají. Určitě reagují i na trendy v časopisech a některé si chtějí novinky vyzkoušet. I proto je velice důležité tyto trendy znát.

9) Široká nabídka služeb v salonu od kadeřnictví po kosmetiku? Co bychom u Vás v salonu měli určitě vyzkoušet?

Těžko poradit, co vyzkoušet. Snažila jsem se skloubit v salonu služby komplexně, aby si klienti opravdu u nás odpočinuli a v době, kdy všichni máme tak málo času si na jednom místě mohli dohromady dopřát více procedur. Naše klientky jsou s tímto modelem velice spokojeny a rády ho využívají.

Přijďte se také rozmazlovat do Kadeřnictví Gabriela, kde se o Vás opravdu skvěle postarají. Mujsalon.com doporučuje 👍😉

Sdílejte tento článek