SAMANIEL VISAGE

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

MUJSALON.COM | řasy, obočí | Brno | Michaela Kelešová

MUJSALON.COM se dohodl na dlouhodobé spolupráci s úžasnou Míšou Kelešovou, která pro Vás bude pravidelně psát příspěvky z oblasti zdraví, krásy a stylu … konkrétně se zaměříme na řasy, úpravu obočí a “natural image” … přírodní vzhled.

První z odborných článků má název “POJĎME NAPROTI PŘÍRODNÍ KRÁSE”

Upravené obočí je zásadní bod pro krásné rysy obličeje.

Víc a víc se o něm mluví a míň a míň se vytrhává. Už žádné “marlenedietrichovské” čárečky nad očima. V kurzu je přirozené, hutné, do oči bijící obočí. Proč? Jasně a přitom nenápadně zvýrazní rysy vaší tváře. Jak na to?

Můžete používat výrazný make-up nebo naopak “nude” líčení, ale vždycky se Vám bude hodit precizně upravené a zvýrazněné obočí. Věřte, že dokážete zázraky. U úpravy obočí je dobré neměnit násilně jeho tvar a dokreslovat ho urputně tam, kde nemá co dělat. Je dobré si stanovit, kde by mělo obočí začínat a končit. Začátek by měl zhruba odpovídat vnitřnímu koutku oka, konec pak tomu vnějšímu. Kdysi se tradovalo, že ideální tvar obočí je do obloučku, ALE TO UŽ DÁVNO NEPLATÍ! 🙂 Ani v tomto případě totiž neexistuje univerzální recept. CO ŽENA – TO ORIGINÁL – CO OBOČÍ – TO JINÝ TVAR. Radikálně svůj tvar neměňte, jen vytrhejte chloupky tak, aby nepůsobilo obočí rozcuchaně, neupraveně a příliš hustě. Chloupky se protrhávají nejčastěji ve spodní linii směrem od středu k vnějšímu koutku oka, tak aby jednotlivé chloupky nepůsobily na první pohled zatoulaně.

Pár vychytávek

Jestli nevíte, kde by mělo vaše obočí začít a kde skončit, je to na to jednoduchý trik: vezměte si do ruky tužku, dejte si ji do vertikální polohy podél nosu, respektive k jeho kořenu. Tam, kde tužka směřuje k oblasti obočí, by mělo začínat. Nejvyšší bod obočí by měl jít tak, jako když si vezmete tužku, která vám půjde od kořene nosu, přes panenku. V nejvyšším bodě by se mělo obočí “lámat” a odtud už směřovat jen dolů. Místo, kde by vaše obočí mělo končit, najdete tak, že si přiložíte tužku k nosu a ke konci oka. Pod tímto bodem můžete vytrhat všechny chloupky. 

Stíny, tužka, kosmetička

Obočí můžete upravit buď barevným gelem, tužkou na obočí, stíny a nebo mixem stínů a tužky. Pro bojácné 🙂 adeptky postačí k úpravě bezbarvý gel, který i tak obočí zvýrazní a učeše. Na dobarvování používejte ŽÁDNÉ TŘPYTIVÉ a lesklé produkty, naopak ty matné ANO! Pokud se s domalováváním obočí a jeho úpravou nechcete zabývat každý den, vyzkoušejte služby profesionální kosmetičky. Nabarvené obočí Vám vydrží i 14 dní až měsíc. Záleží na intenzitě i době působení.

SAMANIEL VISAGE DOPORUČUJE:

NOUVEAU BROW

Voděodolná flat tužka na obočí s vysokým obsahem pigmentů Nouveau Brow dodává několikanásobně vyšší kvalitu barvy, než běžné tužky. Tvarování tuhy do plochého tvaru si můžete vytvarovat vlastní vlásky obočí, které jsou téměř identických s přírodními chloupky. Velké možnosti využití jak v profesionálním líčení, prodlužování obočí, tak i při přípravě obočí či očních linek před permanentním make-upem.
Dostupnost ve 4 odstínech: černá, tmavě hnědá, středně hnědá, lighthnědá. 

Dále doporučujeme ROZJASŇUJÍCÍ TUŽKU S 2 MOŽNOSTMI POVRCHOVÉ ÚPRAVY: MAT x PERLA. Perfektní Eyes Brow DUO je univerzální, můžete si vybrat matný a nebo perleťový efekt, a to v závislosti na make-upu a příležitosti. Jedna tužka vytvoří rozjasnění elegantní, pro zvláštní příležitosti. Druhá strana tužky pak praktické a funkční pro každodenní použití. Aplikace je rychlá a světelné body lze dosáhnout velmi snadno.

Dále můžete pro dokonalé obočí použít: TRANSPARENTNÍ FIXAČNÍ GEL ŘASENKU NA OBOČÍ; MASCARU PRO MELÍROVANÉ LESKLÉ OBOČÍ; OLEJÍČEK – REGENERAČNÍ S PODPOROU RŮSTU, SÍLY A HUSTOTY OBOČÍ.

Závěrem 🙂 … obočí bohužel nejsou dvojčata. Jedno může vypadat lépe jak druhé – tenčí a prořídlejší. Právě pro něj je speciální olejíček, který by měl podpořit jeho růst. Voní po bylinkách a vyrábí se ze speciálních bylinek až na Ukrajině. Použití – každý večer před spaním a ráno se vymývá šamponem, aby zbytečně nezanášel pleť. Cena je 600 Kč. Ale vzhledem k tomu, že stačí opravdu jen kapička, věřte, že vydrží věky 🙂

Všechny výše zmíněné produkty najdete v galerii 🙂

Kontakt a zdroj:

Michaela Kelešová

SAMANIEL VISAGE s.r.o.

A: Jiráskova 221/17 | Brno | Česká republika

T:  +420-(0)-728-929-651

E:  samaniel.visage@gmail.com

W: www.nouveausamaniel.com

F:  Samaniel Visage

Sdílejte tento článek