Mandaly – kreslením k soustředění

V TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM od Blanka

Že jste na omalovánky staří? Tak to se pletete. Připojte se ke svým dětem a chyťte pastelky do ruky. Vítejte ve světě antistresových omalovánek!

V dnešní uspěchané době, kdy na Vás stres číhá na každém rohu, hledáme možnosti, jak se ho jednoduše a účinně zbavit. Mám pro Vás tip. Zbavte se stresu vybarvováním uklidňujících obrazců.

Vybarvování je pomalá, relaxační a meditativní činnost. Vaše myšlenky se zpomalí, zklidníte se, stres Vás opustí a naberete síly na další den.

Můžete začít od jednodušších obrazců, až po velmi složité motivy s odstíny. Každý z originálních vzorů vám umožní ponořit se do klidu a pohody, které tak často postrádáme během našich uspěchaných dnů.

“Vybarvováním omalovánek zkombinujete dva aspekty své mysli – soustředěnost a relaxaci. Ty by měly být vždy společné, protože čím jste klidnější, tím lépe váš mozek pracuje. Kreativní kreslení je jeden ze způsobů, jak dosáhnout vnitřní harmonie, duševního růstu a celkově dobrého pocitu”.

Jestli chcete uvolnit i svoje tělo, tak si zajděte na antistresovou masáž v nejbližším studiu – hledejte na mujsalon.com

Zdroj foto: icreative.cz

 

Sdílejte tento článek