Vidím srdcem – Adele’s hand made

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Blanka

Projížděla jsem internet, abych rozšířila svůj šatník o nějaký módní doplněk, který by dotvořil můj letní look a narazila na stránky, kde nabízely krásné náramky. Tyto náramky však měly i něco navíc. Jejich koupí můžete pomoci.

Náramky vyrábí Adele´s hand made a velice mě chytly za srdce. Možná jménem holčičky, které mají pomoci. Má dcera je jeho nositelkou také. Možná celým příběhem, kdy malé tělíčko musí bojovat se zákeřnou nemocí jako je rakovina. Nikolka bojuje s nádorem oční sítnice, tzv. RETINOBLASTOM, který má již v obou očích. Za léčbou musí dojíždět až do Barcelony, kde jim dokázali pomoci a nádory se po prodělané léčbě a chemoterapii zmenšily. Nikolku však ještě nějaký ten boj čeká. Celý Nikolčin příběh a o možnostech pomoci, si můžete přečíst na stránkách Nadačního fondu  šance onkoláčkům.

Já se rozhodla pro pomoc zakoupením Charitativních náramků – “Vidím srdcem” pro Nikolku, které můžete zakoupit ZDE. Výtěžek z prodeje je vložen na účet rodičům Nikolky.

Alespoň takto na dálku bych chtěla Nikolce a všem “velkým” malým bojovníkům popřát hodně sil a držím palce v úspěšném vyléčení.

nadační fon šance onkoláčkům

Nebuďme lhostejní k osudu druhých!

 

Sdílejte tento článek