Dlouhé vlasy = zdravý jídelníček

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Blanka

O šamponech, barvách na vlasy toho najdete hodně. Na trhu se nabízí velká škála opravdu kvalitních produktů, které na vašich vlasech opravdu zapracují. Ale víte o tom, že i to co jíte, ovlivňuje kvalitu, pevnost a lesk vašich vlasů? Vydržte rok jíst těchto pět potravin a budete mít nejen zdravé vlasy, ale určitě vám i hodně povyrostou. Do svého jídelníčku zařaďte ořechy, chřest, vajíčka, lososa a červené maso.

Červené maso sice úplně nebude splňovat dietologické zásady, ale určitě obsahuje hodně železa, které je důležité proto, aby vám vlasy nevypadávaly, a také hezky rostly. Další výhodou je, že obsahuje síru, která zlepšuje prokrvení pokožky hlavy, což stimuluje právě růst vlasů.

Vajíčka na snídani, na svačinu k chlebu či na večeři k salátu. Zařaďte vajíčka do svého jídelníčku a uvidíte, jak se blahodárně budou působit nejen na vaše vlasy, ale i na tak důležitý příjem bílkovin z vajíček.

Oříšky jsou zdrojem velmi kvalitních tuků, vitamínů a minerálů. Jsou vynikající a určitě by neměly chybět ve vyváženém jídelníčku splňujícím zásady zdravé výživy.

Chřest je nyní v kurzu a není to je díky vitaminům A a C a železu či kyselině listové, které obsahuje, ale i díky vynikající chuti a možnostem variací jeho přípravy. Tato nízkokalorická pochoutka je báječná pro přípravu lahodných dietních pokrmů.

Losos je skvělý na grilu. Děláme si pravidelně a i děti ho milují, protože skoro nemá kostičky. Jedná se sice o tučnější rybu, ale je zdrojem dobře stravitelných bílkovin, nenasycených mastných kyselin, omega 3, vitamínů skupiny B a D

Takže šup šup na zdravější způsob stravování a hezká postava spolu s krásnými dlouhými vlasy vám bude odměnou 🙂

Profesionální poradenství hledejte na mujsalon.com – kadeřnictví.

Sdílejte tento článek