SVĚTU VLÁDNOU VELKÉ ZADKY

V FITNESS, ZÁBAVA & SPORT, ZDRAVÍ & KRÁSA od Blanka

V době dospívání se mi za něj smáli. Kolem dvaceti jej milovali a já stále nenáviděla. V manželství jsem se s ním smířila a naučila se s ním žít a hlavně ho i oblékat. Můj zadek. Nikdy jsem nebyla štíhlouš, ale ani žádný tlouštík. Prostě holka, tak akorát, řekla bych. Jen ve spodních partiích mi bylo víc přáno v porovnání s hrudníkem.

Dospívala jsem v době Pamely Anderson a hitu v podobě Pobřežní hlídky, tak určitě pochopíte moje dilema. Škoda, že jsem se nenarodila o pár let později. Nyní na Vás všude na internetu, v médiích vyskakují velká pozadí a kdo je nemá, tak si k nim dopomáhá plastikami.

Mezi známé propagátorky většího pozadí, které na něm poctivě pracují a mají i založenou image jsou zpěvačky Beyonce, Jennifer Lopez a Nicky Minaj. Mezi další  majitelky většího pozadí patří nepřehlédnutelná Kim Kardashian.

Svět se zbláznil, chtělo se mi v první chvíli říct. Ale konečně zapadám a dokonce jsem IN. Světu showbyznysu totiž vládnou větší zadečky. Čím větší, tím lepší. Jsem moc ráda, že již přestalo být období vychrtlin v kurzu a jde se ke zdravějšímu vzhledu modelek.

Avšak nemyslete si, že si zadeček vypěstujete sezením u televize a pojídáním kvanta čokolády. Hezky do posilovny a cvičit a zpevňovat svoji chloubu.

Kam si jít zacvičit a jak na to, najdete na mujsalon.com

Sdílejte tento článek