Olaplex, Olaplex a zase Olaplex

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Blanka

Olaplex. Používáte Olaplex? Otázka, kterou teď často slýchají kadeřnice od svých zákaznic. A o co vlastně jde? Jedná se o nové revoluční salonní ošetření, které díky své originální chemické receptuře dokáže obnovit rozbité vazby ve vlasech během chemického ošetření a i po něm. Výsledkem použití Olaplexu jsou vlasy silnější, než kdy předtím.

Přímo do barvy či zesvětlovače se přidává Olaplex Bond Multiplier č.1, přípravek Bond Perfector č.2 se aplikuje po opláchnutí barvy z vlasů. Výrazně se tak sníží poškození při každém barvení. Pro pravidelnou profesionální péči, kterou si můžete provádět pravidelně 1x týdně doma je skvělý Hair Perfector č.3 – Take home.  Prodlouží trvanlivost barvy a dodá vlasům potřebnou péči. Domácí péče je skvělá pro další posílení vlasů a ochranu před budoucími chemickými ošetřeními a pro zvláště poškozené vlasy.

Nedala jsem na recenze na internetu a vyzkoušela sama na sobě. V salonu mi kadeřnice při barvení do barvy přimíchala Olaplex No.1, a poté i po umytí barvy mi byl aplikován No.2 Perfector. Již po vyfoukání jsem cítila, jak jsou vlasy jemnější a zářivější na pohled. Pro domácí péči jsem si rovnou u kadeřnice pořídila Olaplex No.3 Hair Perfector a nemohu si ho vynachválit.

Používám pravidelně 1x týdně. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy nanesu cca 10-15 ml přípravku a nechám působit. Při větším poškození vlasů se může nechat i déle. Mně stačí 15 minut a oplachuji a upravím vlasy jako obvykle. Používáním Olaplex No.3 posílíte vnitřní stavbu vlasu, která se narušuje především chemickým zásahem a častým používáním fénů a žehliček. Předností přípravků této značky je i to, že fungují prakticky na každém typu vlasů. Olaplex Vaše vlasy posílí, budou zdravější a barva vydrží déle.

Za mě hodnotím jedničkou s hvězdičkou, opravdu doporučuji a i ta vyšší cena v salonu za to stojí, výsledek vidíte i cítíte hned napoprvé 🙂

Kam za profesionální péči Olaplex ve Vašem okolí hledejte na mujsalon.com

Sdílejte tento článek