Víte jak vypadá zpěvačka Sia? Ve svých klipech má tuhle skvělou malou tanečnici s blond parukou..

V ZÁBAVA & SPORT od Michaela

Zpěvačka Sia se v poslední době ve svých klipech moc neukazuje. Já do teď  netušila jak Sia vypadá. 🙂 Celé její jméno je Sia Kate Isobelle Furler (* 18. prosince 1975) je australská zpěvačka a textařka. Spolupracuje s Maddie Ziegler, 13letou americkou tanečnicí, se kterou natočila 4 klipy: Chandelier (Maddie bylo v době natáčení 11 let), Elastic Heart, Big Girls Cry a Cheap Thrills.

Nahradila sebe mladou tanečnicí, která jí je podobná díky blond paruce, kterou v klipech má..takže je to malá Sia 🙂 Je to Maddie Ziegler. Šikovná tanečnice a baletka.
V přiléhavém světlém kombiné, blond paruce a s nezvyklými pohyby by asi o ní jen ztěží někdo řekl, že je krásná.

Společně uspěly v klipu Chandelier nejen díky skvělé hudbě, ale i proto, že v něm exceluje dnes již třináctiletá tanečnice Maddie Ziegler.

Tehdy bylo Maddie 11 let, a když ji oslovila zpěvačka Sia, kterou mimochodem ani neznala, považovala to pouze za jednu ze zakázek, kterých měla mladá baletka víc. Nikdy jí nenapadlo, že díky vstoupení v klipu (v němž mimochodem málem hrála lustr, což je překlad slova Chandelier) se stane slavnou po celém světě.

Maddie říká: “Byla jsem zvyklá, že se mnou je na place plno dalších lidí, ale já tam najednou byla sama. Navíc jsem nejen tančila, ale i hrála. Bylo to hodně náročné, ale díky tomu teď vydělávám víc než moji rodiče,” usmívá se Maddie.

Zde máte ukázku skvělých klipů, jsou to naše TOP! Naše malá dcerka se jí snaží napodobovat, tak uvidíme jestli se taky dá směrem baletu či tance..Příjemný poslech a podívanou na skvělé výkony malé slečny 🙂

Dnes Maddie už úspěšně fotí pro dívčí časopisy, objevila se dokonce i na obálce magazínu Seventeen a pomalu nakukuje do televize. O této holce ještě určitě uslyšíme..Zajímá Vás tanec? Nebo rádi cvičíte? Naučte se třeba společně s námi základní kroky tance nebo si zacvičte zumbu zde 🙂

Sdílejte tento článek