Airbrush make-up Dinair®

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Blanka

Novinka a oblíbený make-up amerických vizážistů je nyní i v České republice. Dinair® Airbrush make-up je značkový airbrush make-up, ověřený hollywoodskými vizážisty s více než 30-ti letou historií.

Airbrush byl znám hlavně jako umělecká technika nanášení make-upu profesionálními vizážisty či maskéry. Nyní ji již můžete vyzkoušet i doma. Společnost Dinair® přišla se svými malými kompaktními aplikátory, které se vejdou do dlaně a doplnila je vším, co pro domácí líčení potřebujete.

Chtěli hlavně docílit toho, aby se přestaly používat nehygienické štetce a houbičky na nanášení make-upu, které do pleti mohou zanášet nečistoty – Airbrush je totiž bezdotykový, jednoduše se aplikuje, vydrží celý den, poskytne Vám matný vzhled a je odolný vůči otěru a vodě.  Mezi další jeho výhody patří to, že je nekomedogenní, neobsahuje parabeny, silikony a oleje.

I já tuto metodu nejdříve využila u své kosmetičky. Namíchala pro mě potřebný odstín, nalila jej do pistole a postupně stříkala po jednotlivých částech obličeje. Make-up je směsí vody a pigmentů, takže se rovnoměrně rozstříkne po celém obličeji. Je tím dosaženo jednotného a celistvého vzhledu pokožky. Po chvíli, kdy cítíte menší pnutí na pokožce, zaschne a vytvoří souvisle nalíčenou dokonalou pleť.

Já osobně se moc nemaluji a pro mě byl výsledný efekt až moc viditelný, hlavně zblízka. Pod umělým osvětlením však vynikla jeho krása nejvíce. Proto jestli jdete na nějakou událost, určitě využijte možností airbrushe, stojí to za to.

Vyhledejte si kosmetičku, která Vás nalíčí pomocí Airbrushe na mujsalon.com

Zdroj: https://www.airbrush-makeup.cz/

Sdílejte tento článek