MARC INBANE CZ SK

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Ivana


Tohle je vážně pecka samoopalovák 🔝 

jak na to…

https://m.youtube.com/watch?v=xGrtqJlOSNI&feature=youtu.be
Jak aplikuji sprej?
Doporučujeme aplikovat sprej ráno (poté, co jste se osprchovali) a před aplikací použijte peeling/scrub na obličej a tělo. Očistěná pokožka před sprejem odstraní nedokonalosti a vede k delšímu zachování opálení. Sprej nanášejte nejlépe ve sprše nebo koupelně abyste mohli rozprášený produkt snadno omýt. Před použitím je důležité lahvičku dobře protřepat a udržovat ji 30 cm od kůže. Nastříkejte rychlým a plynulým pohybem, aby se sprej rozprašoval rovnoměrně.
Při nástřiku obličeje (krku a výstřihu) je důležité mít oči zavřené a stříkat shora tak, aby se sprej pěkně nanesl na obličej a výstřih.

Nastříkali jste příliš?
Nechte opalovací tekutinu vyschnout přibližně 10 sekund. Pak proveďte rychlé a hladké rozetření štětcem, abyste dosáhli rovnoměrně opálené kůže bez fleků. Doba schnutí spreje je přibližně 10 – 15 minut. Tento proces lze urychlit použitím fénu. Když je pokožka suchá, můžete se obléci.
Kdy mám použít rukavici?
S rukavicí můžete snadno aplikovat sprej na těžko dosažitelné oblasti těla (např. Zadní část rukou a nohou). Při nástřiku spreje přímo na rukavici budete také hospodárnější se sprejem! Rukavice zachycuje tekutinu a usnadňuje její nanášení na kůži. Vzhledem k tomu, že produkt se atomizuje, je použito méně tekutiny, což vám dává vetší využití spreje. Další výhody rukavice spočívají v tom, že nedochází k třepení díky zdokonalené struktuře mikrovláken a lze je snadno prát při teplotě 30 ° C.
Tip: Pro lidi, kteří neupřednostňují nástřik, lze rukavici použít také pro obličej a dekolt.

Kdy mám použít štětec?

Náš multifunkční štětec může být použit pro rovnoměrné nanesení opalovacího spreje, bodů a kontur. Štětec může být také použit pro rozetření nadměrného množství spreje nebo pro použití spreje na vynechaných místech. Pokud se nechcete stříkat sprejem přímo na obličej, aplikujte sprej přímo na štětec, odstraňte přebytečnou opalovací tekutinu lehkým oklepáním stětce a proveďte rychlé a hladké rozetření pro rovnoměrně opálenou pokožku.
Doporučuje se předem použít peeling?
Ano, ale není to nutné. Peeling odstraňuje nečistoty a vyhlazuje pokožku pro dosažení rovnoměrnějšího výsledku a delšího udržení hnědé pleti.
Zanechává sprej na vašem oblečení stopy?
Při prvním nanesení spreje se uvolní malá vrstva opalovací tekutiny. Toto je nadměrná vrstva spreje, která není absorbována do kůže. Pokud se sprejujete večer, je možné, že se tato první vrstva dostane na ložní prádlo. Doporučujeme proto požít sprej ráno. Skvrny na povlečení nebo oděvu však nezanechávají trvalé skvrny a lze je snadno vyprat v pračce.
Tip: pokud máte svatbu nebo večírek, je lepší se nastříkat jeden den předem, aby přebytečná vrstva byla omyta.
Co takhle skvrny nebo pruhy?
Aplikováním spreje v krátkých, ale rychlých pohybech vytvoříte jedinečný oblak mlhy. Takto nezpůsobuje žádné skvrny ani pruhy. Pokud neupřednostňujete nástřik, můžete také použít naši rukavici pro tělo i pro obličej. Nastříkejte opalovací sprej na celý povrch rukavice a naneste hladkými pohyby na kůži. Pokožka vstřebává sprej rovnoměrně a zanechá vám nádhrenou opálenou záři.
Po jakém čase se mohu osprchovat?
Sprej potřebuje čas, aby plně vstřebal do kůže. Když aplikujete sprej a použijete fén, vaše pokožka bude po 10 minutách suchá. To však neznamená, že proces opalování skončil, ale můžete se již obléci. Sprej stále pracuje do 3 hodin po nástřiku. Proto je důležité vyčkat alespoň 3 hodiny se sprchováním nebo intenzivním sportem.
Je sprej vhodný pro každého?

Ano. Sprej je vhodný pro jakýkoliv typ pleti. Také těhotné ženy nebo lidé, kteří mají rakovinu kůže, nebo jiný důvod, proč nebýt na slunci / pod soláriem, mohou používat náš opalovací sprej. Náš sprej je také doporučován pro pacienty s rakovinou kůže v nemocnici Radboud v Nijmegenu.

Za mě osobně DOPORUČUJI👍

Íví🕊

Sdílejte tento článek