Body sugaring 😍💙

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

Po zimě je třeba dostat tělo zpět do formy … nejen cvičením, ale také péči o kůži. Hitem je body sugaring = odstraňování chloupků cukrovou pastou 👌 je to jednoduchá a šetrná metoda, díky níž se zbavte přebytečných chloupků.

A jak na to? Před depilací pokožku očistíme,  aby nebyla mastná. Cukrovou pastu je třeba ohřát přibližně na teplotu těla a poté ji nanést konečky prstů na depilované místo proti směru růstu chloupků a nechte působit. Po ccca 10 minutách pastu jednoduše sundáte prsty, a to rychlým pohybem ve směru růstu chloupků. Zbytky pasty smyjte vlažnou vodou.

A jak doma pastu vyrobit? Budete potřebovat ☝💋 (zdroj DM Beauty magazin) ®

  • 200g cukru
  • 10 ml vody
  • 30 ml citronové šťávy

Cukr s citronovou šťávou smícháme v hrnci a dáme na sporák 🔥. Za stálého míchání přivedeme k varu a postupně přiléváme vodu 👍. Ztlumíme plamen a necháme ještě asi 15 minut povařit. Přitom pravidelně promícháváme. Vzniklá cukrová pasta by měla mít zlatavou barvu a konzistenci řidšího medu 😍

Pro zjištění optimální konzistence můžeme provést jednoduchý test. Lžičkou nabereme malé množství cukrové pasty a vložíme ji do sklenice se studenou vodou. Pokud se v ní hmota rozpustí, je ještě příliš řídká a je třeba ji déle povařit. Jestliže naopak ztvrdne a začne se lámat, znamená to, že už příliš ztuhla. V tom případně ji můžeme rozředit trochou citronové šťávy 🙏

MUJSALON.COM DOPORUČUJE PO TOMTO OŠETŘENÍ NA PLEŤ / KŮŽI / POKOŽKU POUŽÍT HYDRATACI OD YVY®️ PURE, pokožka se krásně zklidní. 

ZDROJ: Facebook, DM beauty magazín

Sdílejte tento článek