ANTI-AGING NANO MIST SPRAY✔️NEW VISAGE s YVY ®️

V PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Ivana

Venku mrzne, až praští, a naše pokožka dostává pořádně do těla. Stejně jako v létě škodí naší kůži příliš sluníčka, v zimě se musí chránit před mrazem. A do toho všeho ještě špatná životospráva a nepříjemný smog. To jsou strašáci, kteří se dnes a denně na naší kůži podepisují. Většině z nás to není lhostejné, a tak se snažíme všemožně chránit. Nejenom udržovat pokožku zdravou a hydratovanou, ale zachovat jí co nejdéle mládí a svěžest.

Řada přípravků YVY® PURE je vyráběna právě pro tyto účely. Jako osvěžující sprej na obličej, který pleti dodává potřebnou vláhu a tím ji rozjasňuje. Vysušená pleť vypadá nezdravě a staře. Moderní výrobky přinášejí osvěžující obličejové spreje v módním designu, který je elegantní a jako stvořený do dámské kabelky. Je tedy možné sprej aplikovat kdykoli, protože hydratace pleti je v péči o ni základ. Spreje neobsahují žádné chemikálie, které by pokožce jakkoli škodily.

ANTI-AGING NANO MIST SPRAY YVY®️PURE✔️

Není vráska jako vráska🙂

Vyloženě trendy je v poslední době anti aging – tedy zpomalování stárnutí. Je to proces dlouhodobý a týká se několika oblastí. Mimo cvičení v oblasti obličeje a krku a mimo zdravou stravu sem zahrnujeme i patřičnou kosmetiku.

I zde je možné sáhnout po přípravcích YVY®

Anti aging spray, který jako jeden z řady svých výrobků nabízejí, plní právě tento efekt. Jeho aplikace napomáhá tomu, že pleť získává právě to, co potřebuje, aby stárla výrazně pomaleji. Tvorba vrásek je redukována, navrací se zdravá barva a pleť nešedne.

Vyzkoušejte YVY®️ PURE NANO MIST SPRAY v luxusním salonu  SAMANIEL VISAGE  zde✔️

TÝM MUJSALON.COM DOPORUČUJE✔️

 

Sdílejte tento článek