Ve zdravém těle zdravý duch … DEN ZDRAVÍ V M-PALÁCI, IT´S MY LIFE!

V FITNESS, ZÁBAVA & SPORT, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

VE ZDRAVÉM TĚLE ZDRAVÝ DUCH

Otřepaný slogan nebo pravda?

Září je druhým nejvhodnějším obdobím pro očistu těla! A tělo nikdy nebude fungovat stoprocentně bez Vaší psychické pohody a klidu. Stále více lidí se zajímá o to, jak svému tělu odlehčit a odstranit tak některé své zdravotní potíže.

Víte však, v jaké kondici jste Vy? Přijďte do našeho salonu v M-Paláci Brno v pátek 22.9.2017 od 7,30 hod do 19 hodin a my Vaši „formu” odhalíme. Naše dveře budou otevřeny všem, komu na jeho zdraví záleží.

Nečekejte obyčejné věci! Pracujeme s váhou InBody 570,  kterou využíváme v ČR a SR pouze MY, na pobočce v M-Paláci. Zpracujeme pro Vás celkovou analýzu těla až stav buněk. Navíc, pulzometr, který analyzuje mimo jiné i zatíženost stresem Vám odpoví, co na Vaše životní tempo říká Vaše srdce a cévy.

A Vaše psychické zdraví podpoříme také. Znáte už psychowalkman AVS Premium. Unikát, který vymysleli vědci v NASA … tak na tom asi už něco bude J. Tak proč si neprodloužit třeba krásné vzpomínky z dovolené nebo nevyzkoušet řízenou relaxaci a odpočinek?

Třešnička navíc … víte o tom, že i mlsání může být zcela zdravé, bez následků a zbytečných výčitek? Pro každého návštěvníka máme připravenu zdravou sladkou tečku.

A to nejlepší nakonec – peněženku nechejte doma, vše pro Vás připravujeme s láskou a zdarma 🙂

Jsme tady pro Vás a budeme se na Vás těšit.

MUJSALON.COM DOPORUČUJE! 🙏

Sdílejte tento článek