It´s my life! Brno, M-palác, první proměna!

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

Ve spolupráci s brněnskou pobočkou It´s my life! v M-paláci Vám MUJSALON.COM přináší první úžasnou proměnu!

Nebojte se změnit svůj život … například jako pan Marek 🙂 V krátkosti jeho příběh.

MAREK RYBNÍČEK

Tak jak už to dnešní doba sebou přináší, i můj život je hektický. Mám svou rodinu, náročnou práci, i můj další život je časově i fyzicky náročný. 

V posledních měsících jsem stále častěji přemýšlel nad tím, jak se co nejrychlejším způsobem zbavit přebytečných kil, která na mne při tom mém životě nějak sama naskákala. Potřeboval jsem způsob, který nebude dlouho trvat a kde je zaručený dobrý výsledek.

Na doporučení kamaráda jsem se objednal do salonu It´s my life! M-Palác Brno. Tady celá moje životní změna začala. 

Začátek nebyl vůbec jednoduchý, ale asi po týdnu už jsem neměl absolutně žádný problém se řídit vším, co mi bylo v salonu doporučeno.

Týden po týdnu šla moje kila dolů a já se cítil lépe. Jo-jo efektu se vůbec nebojím! Díky dietnímu programu jsem se totiž naučil jíst zdravě a hlavně pravidelně, podařilo se mi odstranit své zlé stravovací návyky. Cítím se mnohem lépe než dříve.

Celou mojí dietou mne bezproblémově provedla výživová poradkyně Lidka Francová. Mohl jsem se na ni kdykoliv obrátit se svými problémy a dotazy a ona mi svým přátelským přístupem vždy pomohla a všechno vysvětlila. Spolupráce s ní byla fajn.

Dietní program It´s my life a salon M-Palác Brno můžu všem doporučit!

MUJSALON.COM DOPORUČUJE!

Sdílejte tento článek