CZECH VIRUS-trefa do černého

V FITNESS od Michaela

NECH SE INFIKOVAT ÚSPĚCHEM! 🙂 To je CZECH VIRUS

Je to nová mladá firma na trhu potravinových doplňků pro sportovce. Svoje zákazníky si chtějí získat a udržet nekompromisní kvalitou, transparentností všech nabízených produktů a také přátelským přístupem. Se cvičením a suplementy mají dlouholetou osobní zkušenost, proto Vám nabízí ty nejlépe postavené doplňky na trhu.

Vyzkoušej jejich produkty a nech se infikovat virem úspěchu.
Doplňky stravy pro kulturistiku, fitness a sport vyráběné v České republice!

NANOBCAA® je nová instatní forma, která zajišťuje optimální stabilitu, rychlou rozpustnost, maximální absorpci a díky ultrajemně mikronizovaném prášku nejvyšší biodostupnost v perfektně kalibrovaných dávkách. Nanotechnologie otevírá novou éru suplementů ve sportu. Touto technologií jsou molekuly prášku dostatečně malé, aby byly v těle plně absorbované a dalo se z nich vytěžit opravdové maximum!

PROTEINELA je výborný zdroj kvalitních živin, hlavně bílkovin a nenasycených tuků! Díky vysokému obsahu bílkovin pomáha k udržení a růstu svalové hmoty. Je vhodný jako přídavek do proteinového nápoje, palačinek nebo jen tak na lžičku. V produktu naleznete kromě arašíd a lískových ořechů také syrovátkový izolát (CFM, UltraWhey 90 instant), belgickou čokoládu a kokosový olej. Vysoce kvalitní složení produkt předurčuje k tomu, abyste ho vyměnili za nezdravé varianty plné bílého cukru a palmového oleje.

BEAST VIRUS je jednoduše nejlepší před tréninkový suplement na českém trhu se suplementy. Obsahuje 9 perfektních synergicky fungujících látek, které jsou obsaženy v nejčistší formě a v optimálních dávkách (nebo dokonce vyšších, pokud nám to zákon dovolil!!) pro tvůj nejlepší trénink všech dob! Všechny látky použité do BEAST VIRU jsou laboratorně testovány v České Republice nebo Anglii.

MNOHO DALŠÍCH SKVĚLÝCH KVALITNÍCH PRODUKTŮ HLEDEJ NA CZECH VIRUS!

Sdílejte tento článek