ROZHOVOR SAMANIEL VISAGE

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM od Katka

MUJSALON.COM Vám přináší rozhovor s Míšou Kelešovou, zakladatelkou a jednatelkou společnosti SAMANIEL VISAGE 💞.

  • Míši, řekněte mi, co Vás vlastně přivedlo k Vaší práci?

K mé práci mne přivedlo především vnitřní přesvědčení , že bych chtěla dělat to, co mě baví a dělat to tak, jak nejlépe dovedu. Tohle vnitřní přesvědčení bylo pro mne klíčem k úspěchu.

Postupnými kroky, sbíráním zkušeností, spoluprací se správnými lidmi, a také práce zdravotní sestry v oboru estetiky mi napomáhaly a ulehčovaly kroky = vedly mě k založení  firmy Samaniel Visage s.r.o.

Takže ve zkratce : Víra , intuice, síla, sebezdokonalování se 🙂

  • Pojďme k projektu MUJSALON.COM – je něco, za co jste projektu vděčná, co Vám přinesl, případně naopak … co Vám na projektu vadí nebo schází?

Za projekt mujsalon.com jsem nesmírně vděčná, jednak proto, že mi přivedl do mého života jedinečné osobnosti, jakými jste právě Vy . Díky mujsalon.com jsem v obraze dění ve svém i jiném oboru. Stává se pro mě inspirací, mapováním trhu a nalézáním inovativních možností.

Mohu se díky projektu dělit o úspěšné a kvalitní nabídky služeb, kterým nechybí nápad. Tyhle příspěvky na blog mohou být pro někoho přínosem, mohou pomoci s rozhodováním, impulzem k novým možnostem.

I když spolupráce s Vámi není letitá :-), tak je nádhera vidět jak zájem o Vás vzrůstá. Vaše nápady, kontakty, osobní poznání, preciznost a nabídky jsou velkým přínosem všem, kdo s Vámi spolupracují i těm, kteří hledají opravdu důvěryhodná doporučení daných služeb.

A já Vám z celého srdce přeji, ať váš hafan a jeho online svět zdraví, krásy a stylu stále vstupuje do podvědomí všem, kteří hledají kvalitu, inspiraci, zkušenosti a poznatky v daných oborech.

  • Prozradíte nám, kam chodíte např. ke kadeřnici, kdo se Vám stará o nehty, zda někdy využíváte služeb stylistů, zkrátka – KDO VÁS DĚLÁ KRÁSNOU? 🙂

Co se týče mé péče o sebe, tak si často říkám, jestli právě já nejsem “kovářova kobyla” 😂 Ale mám své vyvolené, ke kterým se vždy moc těším, jejich péči si o to více užívám a jsme vděčná za tyto chvíle.

Kadeřnice : Gabriela Lorenc* nebo Jana Havíř Ditrichová**

Kosmetika: Andrea Šťastná (rozhovoru s ní se také brzy dočkáte) 🙂

Nehty: Michaela Veselá , která má své místo ve studiu Olga Okáčová

Stylistka: Gabriela Doležalová make-up Artist

Móda a Styl: wolfgang store, zara, city folklore, abercrombie aj.

*www.galeriegl.cz

**www.kadernickestudio.cz

  • MY SI PROJEKTEM MUJSALON.COM plníme svůj sen … máte i Vy nějaký sen, který se Vám zatím nepodařilo splnit, a stále na tom pracujete?

Ano, i já si díky Samaniel Visage plním svůj sen a pod jeho jménem se ještě další pomalu plnící se sny přidávají. V mém oboru je třeba, abych se neustále zdokonalovala, získávala zkušenosti, nacházela nové možnosti nabídky. Momentálně pracuji na svém dalším pomalu plnícím se snu a moc se těším, až vás s ním budu moci obeznámit 🙂

Teď je mým heslem trpělivost, propracovanost a dotáhnutí projektu do posledních detailů.

Děkuji Vám mujsalon.com 💞.

With Love,

MK

Sdílejte tento článek