SOUL OF TRAVEL – POLODRAHOKAMY Z BALI

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE od Katka

MUJSALON.COM | řasy, obočí | Brno | Michaela Kelešová

Příspěvek, který si sebou nese kus duchovní síly 💞. Pro MUJSALON.COM Michaela Kelešová.

SOUL OF TRAVEL

Inspirace pochází z balijské duchovní kultury, díky niž v únoru 2016 vznikl e-shop Soul of Travel, který nabízí náboj spirituality prostřednictvím ručně vytvořených šperků z přírodních polodrahokamů a posvátných semen Rudraksha, které v sobě mají po tisíce let duchovní, proti stárnoucí a léčivé účinky.

Kombinace využitých materiálů vede nositele k dokonalému spojení s přírodou, zvýšení záře duše, posílení jeho vnitřního klidu a sebelásky, síle na cestě za úspěchem, nalezení vnitřní rovnováhy a řešení problémů fyzického i psychického rázu.

Mimo obrovskou pozitivní energii pro tělo, duši i mysl má každý šperk své vlastní poselství a příběh, které mu při výrobě předávají domorodci z tichomořského ostrova bohů – Bali.

Díky Soul of Travel můžete ochutnat i pravou 5* cibetkovou kávu ze Sumatry, Jávy či Bali se 100% garancí výroby za využívání divokých cibetek, nikoli cibetek zavíraných v klecích. Tato káva je považována za nejkvalitnější a chuťově nejlepší kávu světa.

ZAKLADATELKA

Denisa Lhotová je rodačka z Hořic, která obsadila 2.místo v celosvětové potápěčské soutěži The Best Dive Job in the World 2014/2015. V roce 2015 a 2016 žila, cestovala a pracovala na Bali, v Komodu a ve zbytku Indonésie jako profesionální potápěčka a průvodkyně na suchu i pod vodou. V té době již usilovně pracovala s místním obyvatelstvem a se špičkovými návrháři a designéry šperků na svém nyní splněném snu – Soul of Travel. Veškeré produkty osobně navrhuje, podílí se na jejich výrobě, výběru materiálů, reikování, očistě  energie a následném slavnostním křtu jednotlivých kolekcí, který se odehrává v chrámech za přítomnosti nejvyšších duchovních učitelů a domorodců podílejících se na výrobě.

Pár slov na konec a pro BRNO ÚŽASNÁ ZPRÁVA:

Vzhledem ke spolupráci se Samaniel Visage s.r.o. je zboží značky Soul of treavel k dostání na adrese Jiráskova 17, Brno, 602 00. 

Já sama jsem byla obdarována polodrahokamem mala, který se stal mou každodenní součástí a troufám si říct, že i designovým kouskem outfitu.

TIP: Na stránkách SOUL OF TRAVEL si můžete najít produkt zaměřený na účinky, které kategorie produktů splňují a které budou vědomě spjaty s tím co byste chtěli, aby vyzařovaly. Věřím, že si každý přijde na své.  Každý šperk je prodáván v dárkových krabičkách, společně s textem, kde jsou vypsány účinky a stručný popis produktů. Věřím, že ať už šperk darujete 🎁 nebo sami uznáte, že je to šperk vhodný pro Vás, tak radost bude na obou stranách. 💞

Zdroj: Michaela Kelešová

Sdílejte tento článek