dokonalé obočí aneb Microblading :-)

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE od Michaela

Obočí je velmi důležitou součástí výrazu obličeje. Tvář bez obočí je jako obraz bez rámu, se říká 🙂

Určitě jste už slyšely o metodě pernamentního make-upu nazvanou Microblading – pokud ne, tak je to takzvané vláskování obočí nebo 3D obočí a odborně se nazývá Microblading 🙂

Vláskový vzhled obočí je vykreslován malou čepelkou tvořenou několika jemnými hroty. Výsledkem je přirozené obočí. Od klasické metody permanentního make-upu se liší použitím ručního pera, do kterého jsou vkládány čepelky.

Ceny se pohybují od cca 3 tisíc až do 6 tisíc, je to velké cenové rozpětí, ale důležité je si vybrat správné místo salónu, kde budete s výsledkem spokojena. V ceně bývá i zahrnuta cena korekce, obočí se doupraví cca do 2 měsíců, pak následuje další korekce cca do 4 měsíců a pak už stačí asi jednou ročně přepigmentace. První částka je sice dost vysoká, ale pak už jen stačí udržovat korekci a budete mít dokonalé obočí – je to i můj sen 🙂 denně si dokresluji své světlé obočí, a fakt mě to neba :)))

Již brzy se můžete těšit na tipy, kde Vám takové krásné obočí udělají a za jakou cenu. Najdu pro Vás TOP salóny. Sledujte MUJSALON.COM a nic Vám neunikne!

A takhle se to dělá, pro ukázku jsem zvolila slečnu, která ,,neměla,, žádné obočí, dokonalá práce, dokonalé obočí – a jak prokoukla 🙂

Sdílejte tento článek