Již zítra, těšíme se na Vás! 💅🙂

V FITNESS, MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, NEHTY, PROMO MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Michaela

Jak jsme již říkali, mujsalon.com u toho nebude chybět! 🙂 Chcete od nás dostat zítra dáreček? 🎁🙂
Co proto musíte udělat se dozvíte zde!

Buďte u toho společně s námi ♥

Interbeauty Prague jsou jediným veletrhem v Evropě, který svým věrným i všem novým návštěvníkům během veletrhu nabízí zdarma péči o zdraví z rukou největších lékařských kapacit v zemi v oboru prevence melanomu – tedy Stan proti melanomu, vyšetrování mateřských znamének dermatoskopem. Návštevníci u nás také mohou zdarma navštívit poradnu uznávaného soudního znalce v oboru plastické estetické chirurgie nebo si nechat zdarma změřit zrak.
Pro návštěvníky je také připraven oblíbený Make-up point, kvalitní Prevence zdraví, ale také setkávání s osobnostmi veletrhu a nikdy nechybí zajímavé přednášky.
Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. Pořádají Mistrovství ČR v Body Artu, Lash Designu a v Make-upu a mistroství nehtového designu Czech Nail Cup s postupy do zahraničních soutěží.

Máme se na co těšit! Například tématem letošního ročníku soutěže WORLD MAKE-UP WARS 2016 budou MAGICKÉ ŽENY!
Magická žena Vás okouzlí svým podmanivým charismatem, který má několik podob. Můžete v ní rozpoznat křehkou vílu, pečlivou matku nebo moudrou vědmu. Vyzařuje z ní klid a síla, která spočívá v pochopení a přijímání věcí tak, jak se dějí tady a teď. Každý nový den je pro ni tím nejcennějším darem … Přijďte se podívat společně s námi na krásné modelky, které budou představovat svým líčením MAGICKÉ ŽENY:-)

Čeká tam na Vás toho spoustu, je to profesionální akce s vysoce kvalitní reklamní kampaní a velmi vysokou návštěvností.

Budeme se těšit, že se potkáme zrovna s Vámi! 🍀♥ MY TAM NESMÍME CHYBĚT! ♥🍀

čerpáno z https://www.interbeautyprague.cz
foto: interbeauty.cz, pinterest.com

Sdílejte tento článek