NYX ♥ Professional Makeup

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZDRAVÍ & KRÁSA od Michaela

Znáte? Kupujete si a používáte značku NYX Professional Makeup? Je to značka pro všechny milovnice kreativního makeupu s neuvěřitelnou škálou produktů, odstínů a barev za skvělé ceny.

Představím Vám pár produktů, ale celou škálu rtěnek, lesků, stínů, make-upů, štětců a dalšího si vyberete zde! ♥
Skvělá kosmetika, mujsalon.com doporučuje 🙂

Mějte krásné rty s rtěnkou Matte Lipstick a s krémovou rtěnkou ve formě lesku Soft Matte Lip Cream
Ozdobte své rty 12 novými odstíny bohatě pigmentovaných rtěnek Matte Lipstick, nanáší se neuvěřitelně snadno, perfektně drží a nevysušuje a krémové rtěnky Soft Matte Lip Cream, které patří mezi největší oblíbence z nabídky NYX Cosmetics. Vyzkoušejte nové hravé barvy, které nezbytně potřebujete!

Mějte sametově krásnou pleť Mineral Stick Foundation
Mineral Stick Foundation je podklad, který je praktický a snadno vrstvitelný a proto je ideální na cesty. Díky luxusnímu složení se perfektně nanáší a dá se použít jak pro rozjasnění, tak pro konturování. Zkrátka univerzální podklad, který snadno použijete na celou tvář nebo preferovaná místa, která vyžadují zvláštní péči. Je to jen na vás! Vybírat můžete ze šesti odstínů.

A na závěr nezapoměňte na krásně obočí s Tame & Frame Brow Pomade
Vdechněte svému obočí nový život pomocí pomády na obočí, která se snadno používá a skvěle roztírá do obočí i na pokožku. Její voděodolné a otěruvzdorné složení nabízíme v pěti odstínech, které vašemu obočí zaručí perfektní tvar. Užijte si dokonalé obočí s výdrží!

čerpáno z:www.nyxcosmetics.cz
foto:pinterest.com, NYX

Sdílejte tento článek