KOSMETICKÝ SALON VERONIKA MRÁZOVÁ

V ZDRAVÍ & KRÁSA od Katka

Ráda bych se s Vámi dnes podělila o úžasný zážitek … odborné ošetření pleti v salonu VERONIKY MRÁZOVÉ.

VERONIKA MRÁZOVÁ – kosmetička, vizážistka a hlavně žena se srdcem na pravém místě, profesionálka každým coulem :-), jednička ve svém oboru. To je Veronika Mrázová – nabízí komplexní péči o vaši pleť.

Nejde jen o to, že se v jejím salonu budete cítit jako v ráji … ale užijete si 100% RELAX a Vaše pleť dostane tu nejlepší péči! Hodina a půl odpočinku, kdy se o Vás Veronika stará jako o princezny.

VŘELE DOPORUČUJI VŠEM ŽENÁM, KTERÉ PŘEMÝŠLEJÍ, KAM ZAJÍT … VÁHAJÍ, ZDA PRÁVĚ ONY MUSÍ CHODIT NA KOSMETIKU … NEBO JEN HLEDAJÍ VHODNÉ MÍSTO … SALON VERONIKY MRÁZOVÉ JE OPRAVDU TOU NEJLEPŠÍ VOLBOU!!!

TIP PRO VÁS! V podzimních měsících dostává naše pleť nejvíce zabrat, vlivy okolí působí zaručeně.

Proto oslňte rozzářenou pletí i v těchto začínajících zamračených dnech! S řadou PREVENCE !

Pro dokonalou očistu pleti doporučuji nejprve použít ENZYMATICKOU PEELINGOVOU PĚNU. Stačí použít malé množství, nechat působit 2 minutky a pak umýt teplou vodou.

Jak prozářit OČNÍ OKOLÍ ? S pomocí oční péče Jean D´ Estrées. Výrazně snižuje oteklost a kruhy pod očima. Doporučujeme dát ráno na chvíli do chladničky. Po ránu oční okolí povzbudí, vyrovná a vyhladí, večer revitalizuje a posiluje oční okolí. A jak prozářit pleť ? S multivitamínovým povzbuzujícím krémem od Jean D’ Estrées. Krém je plný Vitamínu C a vaše pleť bude krásně hladká, jemná a rozzářená !

 Zdroj: Facebook, veronikamrazova.cz

Sdílejte tento článek