LUSHCZ.CZ❣

V TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Ivana

Kamarádka mi přivezla dárek a cítila jsem to srdíčko už jen při pohledu na něj.

Byl to LUSH balíček, který obsahoval peeling, nějakou krásnou barevnou kouli do koupele a nádherně voňavý krém.

Tak jsem si o LUSH našla více informací, protože jsem měla pocit, že to není běžný peeling, ale peeling ,,uvařený,,😉 se ❤️

Kdo mi ještě nerozumíte, za chvilku pochopíte….

Všechny LUSH produkty jsou vyrobené ručně, čerstvé, každý den.

LUSH produkty vyrábí lidé v prostorách, které spíše než výrobny připomínají kuchyně. V jejich tzv ,,kuchyních,, – továrnách pracuje mnohem více lidí než strojů. Továrny Lush najdete v Evropě zatím ve dvou městech, britském Poole a chorvatském Záhřebu, odkud pocházejí i produkty prodávané u nás v České republice.

LUSH kosmetiku vyrábí s osobním dotekem, vytváří pracovní místa a používají místní zdroje.

LUSH továrny jsou místa naplněná dobrou náladou, výrobci produktů jsou hrdí na svou práci a rádi se pod ni podepíšou formou samolepek se svými obličeji a jmény, které lepí na produkty – umělecká díla jimi vytvořená. Zaměstnanci továren pro LUSH nejsou postavy v pozadí, ale spíše něco jako hvězdy kuchyně, které dennodenně profesionálně míchají čerstvé, úžasné produkty s lehkostí a zručností. Proto také na LUSH produktech najdete samolepky s reálnými tvářemi a jmény výrobců a informacemi o tom, kdy byl daný produkt vyroben a do kdy je ho třeba spotřebovat.

NOVINKA❣👌

Charity Pot – dobročinný kelímek

LUSH krém na tělo Charity Pot, z jehož prodeje (celá částka mínus daň) podporuje organizace a sdružení z oblasti ochrany práv zvířat, lidí a přírody. Doporučte LUSH sdružení nebo projekt, který by si zasloužil podporu!

Jaké projekty chtějí podpořit a jak LUSH nějaký doporučit najdete zde

MUJSALON.COM DOPORUČUJE✔️

zdroj: lushcz.cz

Sdílejte tento článek