Epes rádes aneb krásné bytové doplňky 👌

V TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM od Michaela

Objevila jsem tento krásný eshop – Epes rádes👌 ♥

Dělají interiérový design, prodávají světelné kuličky a lustry značky La case de cousin Paul, najdete zde pletená stínidla a tapety a mnoho dalšího. Dělají originální “hand made” dekorace do interiéru. Dále nabízí polštáře, stínidla, obrazy, závěsy a další drobnůstky na přání.
A co vše umí? Najít váš styl..Vytvořit pro vás 3D návrh nebo video animaci..Realizovat celý interiér na klíč..Podpořit harmonii Feng-shui ve vašem interiéru..Vyrobit pro Vás originální dekorace, obrazy, stínidla na míru z látek nebo tapet! To vše a více najdete zde! ♥
Krásná ukázka hotových interiérů, 3D vizualizací a doplňků do bytu:
A jak vše začalo? Zde si můžete přečíst jaká byla jejich cesta aneb první krůčky..
Tenhle obchůdek je vysněný. Vzpomíná si živě Zuzka, ,,jak jsem se dívala do prázdných výloh po Praze a vždycky zavřela oči, abych si představila, jak bude Epes Rádes vypadat,,. Kolik času muselo uplynout, kolik přemýšlení i ztrát mě čekalo, než se podařilo 6. 3. 2013 otevřít maličký obchůdek v Dělnické ulici v Praze. Měla jsem jasnou vizi, jasný sen. Skloubit interiérové navrhování s místem, kde Vám nejen poradí, ale zároveň zde najdete originální dekorace, designové autorské kousky, i výrobky na míru. A to vše v domácí pohodové atmosféře, kde se dá klábosit u dobrého kafe a při tom listovat katalogem tapet.
Za tři roky naší existence už nejsem v obchůdku sama, ale už jsme na něj tři. Tři holky. Zatím…!

Zuzka – zakladatelka a majitelka Epes Rádes a interiérová designérka, která nosí plnou hlavu nápadů, lítá pořád někde v oblacích a vůbec jí nejdou čísla. Neustále se s ní ostatní holky z Epes Rádes “rozčilujou”, že toto či ono nesedí :). Za to zákazníci díky ní oceňují originalitu a atmosféru obchůdku a těší se z návrhů a realizací interiérů. Zuzka se nebojí jít do nových věcí a věří jim. Snaží se, aby se představy klientů změnily v realitu.
Ivet – koordinátorka všeho, co se týká kamenného obchůdku. Přetrhne se, abyste byli spokojení a aby bylo vše, jak má být. Ještě v noci si vzpomene, že je třeba něco zařídit. Je takovým srdcem našich zákazníků. Pokud nás potkáte na nějakém veletrhu, je to určitě práce Ivety.
Evča – čísla, tabulky, zlepšováky, to všechno je Evča. Je patronkou našeho e-shopu, tiskovin, propagace a krásných fotek. Vždycky ráda poradí a má jistojistě v záloze vždycky nějaké inovativní řešení, co by se ještě dalo zlepšit.
V Epes Rádes děláme svojí práci rádi a věříme, že je to vidět. U nás v obchůdku i u Vás doma.

Nechte si zkrášlit Váš domov úžasnými doplňky nebo si nechte předělat cokoliv v co sníte už dlouho, v EPES RÁDES to očividně dokážou! ♥

Sdílejte tento článek