Dessata – kartáč pro krásné vlasy 👌

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, TIPY MUJSALON.COM & YVYCOM.COM, ZDRAVÍ & KRÁSA od Blanka

Nedávno jsem narazila na originální design kartáčů na vlasy – Dessata bright edition. Jedná se o luxusní sadu kartáčů na vlasy. Sada se skládá z Detangling Brush Original a Detangling Brush Mini. Sada je v luxusní dárkové krabičce, která mění na stříbrných ornamentech barvu. 

Dessata kartáč mě učaroval svými barvami, ale i mimo originální design má unikátní flexibilní štětiny, které masírují pokožku hlavy a ohýbají se nad zacuchaným místem. Snadno tak kloužou Vašimi vlasy a eliminují zacuchání a zamotané uzlíky vlasů.

Kartáč zabraňuje lámání a třepení vlasů. Perfektně padne do ruky a poradí si i s hodně zacuchanými vlasy, díky speciálně rozvrženým štětinám, které mají ojedinělou schopnost ohnout se nad zacuchaným místem a bezbolestně rozčesají zacuchané vlasy. Můžete ho používat i na dětské vlásky. 

Jestli i vy chcete perfektně vypadající vlasy s oslnivým leskem, které jsou pevnější, zdravější a zářivější, tak si jej určitě pořiďte a můžete i v mini verzi, která je vhodná do kabelky, takže jej můžete mít stále s sebou. Je o 30% menší než Detangling Original a je vybaven kapsičkou (tzv. protikusem), který slouží pro úschovu štětinek, aby byly stále čisté a nezachytávaly se v něm nečistoty z kabelky.

Jak na krásné vlasy si nechte poradit v jednom z profesionálních kadeřnictví na mujsalon.com a kartáč Dessata si můžete objednat ZDE, pro mě je už jedna na cestě 👌

Sdílejte tento článek