Lee STAFFORD®👌

V MÓDA & STYLE & LIFESTYLE, ZÁBAVA & SPORT, ZDRAVÍ & KRÁSA od Ivana

LEE STAFFORD

Lee působí v kadeřnickém průmyslu již přes 20 let. Vlastní pílí se vyšvihl mezi nejvlivnější a nejúspěšnější kadeřníky Velké Británie a za své kadeřnické dovednosti obdržel mnoho významných ocenění. Bez váhání proto přijal nabídku na vytvoření své vlastní řady kosmetických přípravků péče o vlasy.

Nebyl totiž spokojený s produkty, které byly k dostání a mnoho přípravků mu scházelo. Po několika letech vývoje a testování (vždy na sobě a přátelích, nikdy na zvířatech!) vznikla jeho vlastní komplexní řada péče, která splňuje přesně to, co slibuje! Nestyděl se ji proto po sobě pojmenovat a do loga symbolicky vybral stafordširského teriéra, které jeho rodina již několik generací chová. Ve spolupráci s parfuméry vytvořil její unikátní sofistikovanou, ženskou vůni a navrhl sexy růžový obal. Jako první na světě uvedl na trh sprej pro ochranu žehlených vlasů a obnovil popularitu skoro zapomenutých suchých šamponů, které přeformuloval a navrhl ve formě spreje. Lee nikdy nepřestává pracovat – řada se stále rozrůstá o zcela unikátní novinky, které ji vhodně doplňují a které si zákaznice žádají.

Lee o sobě rád říká, že je živým důkazem toho, že když je někdo dostatečně zapálený, jeho sny se vyplní. Dnes se jeho značka úspěšně prodává ve 30 zemích světa. Absolutním bestsellerem je maska pro vlasy, které nikdy nedorostou – každou minutu se na světě prodá jedna. Produkty Lee Stafford řeší všechny běžné problémy a dovolí udržet vlasy zdravé a krásné a vytvořit účes přesně podle představ👍🏻

Naše Chanelka od ČERTOVA kopečku👑

Patronka projektu MUJSALON.COM❤️

MILUJEME LEE STAFFORD 😊✔️

Pořídit vlasovou kosmetiku Lee STAFFORD můžete zde

Najít si Vaši další oblíbenou značku vlasové kosmetiky ve Vašem okolí můžete zde

zdroj:

https://www.profimed.cz/znacky/lee-stafford

Sdílejte tento článek